Saimaa Travel

Vietä rennon letkeät pikkujoulut Lappeenrannassa ravintolalaiva M/S Carelialla. Pikkujouluteemana After Ski!

Kiitos kaikille After Ski-pikkujouluissamme mukana olleille. Halutessasi pääset viettämään pikkujouluja vielä alkuvuodesta 2022 tilauksesta.

Luvassa lämmittäviä juomia hyvässä seurassa ja herkullinen Nordic buffet. Ohjelma ja esiintyjät sovitaan tapauskohtaisesti.

Laiva on ravintolalaivana koko illan, eikä risteile ennen jäiden lähtöä.

Pikkujoulupaketti 49 €/henkilö sisältäen

  • Nordic Buffet - täyden kattauksen illallinen kauden vivahteilla maustettuna: alkuruokapöytä, kaksi lämminruokavaihtoehtoa, jälkiruokapöytä sekä pienpaahtimo Lehmus Roasteryn kahvi ja tee. Hinta voimassa vähintään 35 henkilön ryhmille. Tätä pienemmille ryhmille kysy tarjous.
  • Eteispalvelumaksu

 

Varaa paikkasi 05-5410 100, saimaatravel@saimaatravel.fi!


Nordic Buffet – Lähiruokaa ja Pohjoisen makuja. Buffet katettuna esim. klo 19.00 – 20.30 tai haluamanne aikataulun mukaan. Ravintolat on mahdollista pitää avoinna klo 01.30 saakka.

Nordic Buffet

Pohjolan kuulaita makuja kauden vivahteilla maustettuna - Juhlava täyden kattauksen illallinen

Varaukset myös
puh. 05 541 0100
saimaatravel@saimaatravel.fi 

Koronapassi käytössä M/S Carelian pikkujouluissa

Kaikilta pikkujouluasiakkailta tarkistetaan koronapassi ja henkilöllisyystodistus ravintolalaivalle sisään tultaessa.

Koronapassina toimii EU:n digitaalinen koronatodistus, jonka rokotetut saavat Omakanta-palvelusta osoitteesta kanta.fi. Koronapassi kannattaa käydä lataamassa jo valmiiksi, sen voi tallentaa älypuhelimeen tai tulostaa paperisena. Koronatodistuksen lisäksi mukana tulee olla myös henkilöllisyystodistus. Koronatodistus luetaan laivaan saapuessa.

Koronapassin saavat vähintään kahdesti rokotetut henkilöt sekä henkilöt, jotka ovat sairastaneet koronan ja saaneet lisäksi yhden koronarokotuksen. Koronapassin vaihtoehtona on todistus negatiivisesta koronatestituloksesta (max. 72 tuntia vanha) tai todistus sairastetusta koronasta (aikaisintaan 11 vuorokautta ja enintään 180 vuorokautta siitä, kun henkilö on saanut positiivisen koronatestituloksen).

Koronapassin tietoja ei rekisteröidä, tallenneta tai käsitellä muussa käyttötarkoituksessa.

 

Ajankohtaista

Puhelinnumeromme

Olemme tehneet päivityksiä puhelinnumeroihimme ja osa suorista puhelinnumeroista on poistunut käytöstä.

Jatka lukemista

Lahjakortit 2020 voimassa kauden 2022

Kaikkien kesälle 2020 olevien lahjakorttien ja voucherien voimassaoloa on jatkettu niin, että ne ovat voimassa risteilykauden 2022 loppuun.

Jatka lukemista

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen kenttä