Saimaa Travel

Suomen kansalaisten ja Suomessa pysyvästi asuvien kolmansien maiden kansalaisten on helmikuun 2021 alusta alkaen mahdollista anoa viisumia Venäjälle.

Venäjälle saapuminen on toistaiseksi mahdollista vain suorilla lennoilla Helsingistä Moskovaan tai Pietariin ja matkustajilta vaaditaan enintään 72 tuntia vanha todistus negatiivisesta Covid-19 PCR- testistä. Maarajoilla matkustusrajoitukset jatkuvat edelleen. E-viisumien anominen ei toistaiseksi ole mahdollista.

Muistutamme, että Suomen ulkoministeriö kehottaa välttämään tarpeetonta matkustamista ulkomaille. Jos silti päätät matkustaa, tarkista ajantasaiset korona- ja maahantulorajoitukset aina ennen matkaa kohdemaan viranomaisilta. Ulkomailta palaavien tulee huomioida THL:n karanteeniohjeistus.

Ajankohtaista tietoa Venäjän tilanteesta löydät edustustojen verkkosivuilta https://finlandabroad.fi/web/rus/.

Venäjän Suurlähetystö Suomessa.

 

Ajankohtaista

Uusi osoite ja aukioloaika

Saimaa Travelin toimisto palvelee ma-pe klo 10-14. 

Jatka lukemista

Puhelinnumeromme

Olemme tehneet päivityksiä puhelinnumeroihimme ja osa suorista puhelinnumeroista on poistunut käytöstä.

Jatka lukemista

Venäjän viisumit

Venäjä avasi lennot Suomen kansalaisille Pietariin ja Moskovaan tammikuun lopussa. Maarajoilla matkustusrajoitukset ovat edelleen voimassa. Suomen kansalaisten ja Suomessa pysyvästi asuvien kolmansien maiden kansalaisten on helmikuun 2021 alusta alkaen mahdollista anoa viisumia Venäjälle.

Jatka lukemista

Lahjakortit 2020 voimassa kaudet 2021 ja 2022

Kaikkien kesälle 2020 olevien lahjakorttien ja voucherien voimassaoloa on jatkettu niin, että ne ovat voimassa risteilykauden 2022 loppuun.

Jatka lukemista

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen kenttä