Saimaa Travel
Varaa nyt!

Päärakennus**** Ligovskij prospekt 10
puh. +7 812 578 1515
www.oktober-hotel.spb.ru

Sijainti: Vuonna 1851 rakennettu ja 2000-luvulla remontoitu, historiallinen hotelli ”Lokakuu” sijaitsee Nevskij prospektin keskivaiheilla, Moskovan rautatieasemaa vastapäätä, n. 2,8 km Palatsiaukiolta.

Lähin metroasema: Ploshad Vosstanja, hotellia vastapäätä

Huonemäärä: Kahdesta rakennuksesta koostuvassa hotellissa on yhden ja kahden hengen huoneita sekä sviittejä yhteensä 551 kpl

Huonevarustus: Puhelin, satelliitti -TV, jääkaappi, hiustenkuivain

Hotellin palvelut: Baareja, ravintoloita, kahviloita, neuvottelutiloja, business-keskus, myymälöitä

Ajankohtaista

Kipparinkadun toimistossa lounastauko

Saimaa Travelin risteilymyyntitoimisto Kipparinkadulla Lappeenrannan satamassa on avoinna 13.9. asti. Syyskuussa toimisto on suljettu lounasaikaan klo 12.30-13.00. Sinä aikana voitte asioida rautatieaseman toimistossamme, Ratakatu 23 tai puhelimitse 05-5410 100. Passikopiot voi pudottaa ovessa olevasta postiluukusta.

Jatka lukemista

Risteillen jääkiekkoa katsomaan

KHL jääkiekkoliiga alkaa jälleen syyskuussa. Lähde mukaan seuraamaan huippupeliä, kun takaisin mestariksi pyrkivä Pietarin SKA saa pe 13.9. vastaansa viime kauden mestarin Moskovan TsSKA:n.

Jatka lukemista

Kesätoimistomme Lappeenrannan satamassa

Kesätoimistomme Lappeenrannan satamassa, Kipparinkatu 7, palvelee risteilyasiakkaita koko risteilykauden ajan, syyskuun puoliväliin asti. Aukioloaika sekä kesätoimistossa että rautatieasemalla sijaitsevassa päätoimistossa on ma-pe 9-17. Tervetuloa asioimaan!

Jatka lukemista

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen kenttä