Saimaa Travel
Varaa nyt!

Matkaehdotelma

Matkaan on yhdistetty niin perinteistä kuin modernia taidetta. Tutustumiskohteena on Venäläisen taiteen museo, mukaan lukien Rossi ja Benois -siivet, joissa on esillä 1800-1900 -lukujen taiteilijoiden töitä. Venäjän suurin ei-valtiollinen nykytaiteen museo ERARTA puolestaan on keskittynyt moderniin taiteeseen.

1. päivä

Saapuminen Pietariin junalla tai bussilla. Kaupunkikiertoajelu, jonka aikana kahvi-/teetauko kahvilassa. Kiertoajelun jälkeen opastettu tutustuminen Venäläisen taiteen museoon tai Eremitaasiin. Museon jälkeen majoittuminen hotellilla ja illlallinen.

2. päivä

Aamiainen hotellilla. Aamiaisen jälkeen lähtö opastetulle retkelle ERARTAan - nykytaiteen museoon, joka sijaitsee Vasilin saarella. Museon jälkeen lounas kaupungilla. Illalla vapaata aikaa tai käynti baletissa/konsertissa/oopperassa.

3. päivä

Aamiainen hotellilla. Vapaata aikaa ostoksiin tai kaupungin omatoimiseen katseluun. Lähtö takaisin Suomeen.

 

Matkaohjelmaa voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan. Ota meihin yhteyttä, kerro toiveesi ja pyydä tarjous!

 

ERARTA

ERARTA on Venäjän suurin yksityinen nykytaiteen museo. Museossa on sekä tunnettujen taiteilijoiden kuin myös nousevien kykyjen töitä. Tyylikäs ja nykyaikainen museo on perustettu 2010 ja on jo noussut Pietarin suosituimpien museoiden joukkoon.

Ajankohtaista

Viisumivapaat risteilyt Viipuriin peruttu 2020

Matkustusrajoitukset Venäjän ja Suomen välillä jatkuvat edelleen koronapandemian vuoksi. Tästä johtuen joudumme perumaan viisumivapaat risteilyt Viipuriin myös loppukesän osalta.

Jatka lukemista

Venäjän viisumien käsittely keskeytynyt

Venäjän konsulaatit Suomessa ovat toistaiseksi keskeyttäneet asiakirjojen vastaanoton ja kaikkien viisumien myöntämisen ulkomaiden kansalaisille.

Jatka lukemista

Työskentelemme etänä

Saimaa Travelin toimisto on suljettu asiakkailta toistaiseksi.

Meidät tavoittaa sähköpostitse saimaatravel@saimaatravel.fi tai puhelimitse 05-5410 100 arkisin ma-pe 10-13.

Jatka lukemista

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen kenttä