Saimaa Travel
Varaa nyt!

Matkaehdotelma

Elävää lähialueen historiaa koululaisille ja muutenkin mukavaa yhdessäoloa Pohjolan Venetsiassa. Lähestymistapa on koululaisille sopiva ja suunniteltu oppilaiden luokka-asteen mukaan. Sopiva suhde kulttuuria, historiaa ja vapaa-ajan viettoa tekee matkasta samalla sekä hyödyllisen että viihdyttävän.

 

1. päivä

Saapuminen Pietariin joko junalla tai bussilla. Ensimmäisen päivän ohjelmassa joko kiertoajelu bussilla tai jokiristeily. Majoittuminen hotelliin ja illallinen.

2. päivä

Aamiainen hotellissa. Lähtö tutustumaan Venäjän pienoismalliin Grand Maket -museossa. Pienoismallimuseon jälkeen lounas kaupungilla, jonka jälkeen tutustuminen Kunstkameraan - antropologian ja etnografian museoon, jonka vitriineissä on eri kulttuureihin vaatteita, aseita, työkaluja, koruja jne. Illalla ohjelmassa esim. jääkiekkoa tai käynti sirkuksessa.

3. päivä

Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa ostoksiin tai kaupungin omatoimiseen katseluun. Lähtö takaisin Suomeen.

Matkaohjelmaa voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan. Ota meihin yhteyttä, kerro toiveesi ja pyydä tarjous!

Grand Maket pienoismallinäyttely

N. 800 neliömetriä suuri pienoismalli esittelee elämää Venäjän eri alueilla. Erittäin taivasti toteutettu pienoismalli sisältää liikkuvia yksityiskohtia kuten junia ja autoja. Vierailijat voivat vaikuttaa osaan pienoismallin tapahtumista napin painalluksella. 15 minuutin välein saapuu yö, jolloin pienoismallia valaisevat tuhannet katuvalot ja rakennusten valot.
www.grandmaket.ru

Ajankohtaista

Viisumivapaat risteilyt Viipuriin peruttu 2020

Matkustusrajoitukset Venäjän ja Suomen välillä jatkuvat edelleen koronapandemian vuoksi. Tästä johtuen joudumme perumaan viisumivapaat risteilyt Viipuriin myös loppukesän osalta.

Jatka lukemista

Venäjän viisumien käsittely keskeytynyt

Venäjän konsulaatit Suomessa ovat toistaiseksi keskeyttäneet asiakirjojen vastaanoton ja kaikkien viisumien myöntämisen ulkomaiden kansalaisille.

Jatka lukemista

Työskentelemme etänä

Saimaa Travelin toimisto on suljettu asiakkailta toistaiseksi.

Meidät tavoittaa sähköpostitse saimaatravel@saimaatravel.fi tai puhelimitse 05-5410 100 arkisin ma-pe 10-13.

Jatka lukemista

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen kenttä