Saimaa Travel
Varaa nyt!

Matkaehdotelma

1. päivä

Saapuminen Pietariin junalla tai bussilla. Opas vastassa asemalla, lähtö opastetulle vierailulle nykytaiteen museoon Erartaan. Museon jälkeen lounas kaupungilla, jonka jälkeen majoittuminen hotelliin. Illalla käynti baletissa, oopperassa tai konsertissa ryhmän toiveiden mukaan.

2. päivä

Aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen lähtö retkelle Pietarhoviin, Pavlovskiin tai Pushkiniin. Lounas retken yhteydessä. Illalla venäläinen folkshow Feel Yourself Russian Nikolaevskyn palatsissa tai ravintola Troikassa.

3. päivä

Aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen opastettu vierailu Fabergén jalokivimuseoon. Lähtö takaisin Suomeen.

Matkaohjelmaa voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan. Ota meihin yhteyttä, kerro toiveesi ja pyydä tarjous!

Nykytaiteen museo Erarta

Erarta on Venäjän suurin yksityinen nykytaiteen museo. Museossa on sekä tunnettujen taiteilijoiden kuin myös nousevien kykyjen töitä. Tyylikäs ja nykyaikainen museo on perustettu 2010 ja on jo noussut Pietarin suosituimpien museoiden joukkoon.

Feel Yourself Russian

Upea folkshow esitetään kauniissa Nikolaevskyn palatsissa lähellä Iisakin kirkkoa. Ohjelma sisältää venäläisiä perinteisiä kansantansseja ja -lauluja, kasakkatansseja ja huumoria unohtamatta! Väliajalla vieraille tarjotaan pientä purtavaa.

Fabergé-museo

Museossa on maailman laajin Carl Fabergén pääsiäismunien kokoelma. Venäläisen miljardöörin Victor Vekselbergin säätiön omistuksessa on 15 Fabergén kultaseppien valmistamaa pääsiäismunaa, joista yhdeksän on kuulunut keisariperheelle. Museon kokoelmiin kuuluu n. 4 000 viimeisen keisariperheen aikakauden esinettä, mm. käyttöesiteitä, savukerasioita ja ikoneja.

Ajankohtaista

Viisumivapaat risteilyt Viipuriin peruttu 2020

Matkustusrajoitukset Venäjän ja Suomen välillä jatkuvat edelleen koronapandemian vuoksi. Tästä johtuen joudumme perumaan viisumivapaat risteilyt Viipuriin myös loppukesän osalta.

Jatka lukemista

Venäjän viisumien käsittely keskeytynyt

Venäjän konsulaatit Suomessa ovat toistaiseksi keskeyttäneet asiakirjojen vastaanoton ja kaikkien viisumien myöntämisen ulkomaiden kansalaisille.

Jatka lukemista

Työskentelemme etänä

Saimaa Travelin toimisto on suljettu asiakkailta toistaiseksi.

Meidät tavoittaa sähköpostitse saimaatravel@saimaatravel.fi tai puhelimitse 05-5410 100 arkisin ma-pe 10-13.

Jatka lukemista

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen kenttä