Saimaa Travel
Varaa nyt!

Varaa ryhmällesi paikat seuramatkaltamme tai ota yhteyttä niin räätälöimme ryhmällesi sopivan vaihtoehdon!

Viipuri, Pietari, Moskova tai Karjala

Tarjoamme monipuoliset hotellivaihtoehdot ja ohjelmapalvelut Viipurissa, Pietarissa, Moskovassa sekä Venäjän Karjalassa. Viipurissa järjestämme opastettujen kaupunkikiertoajelujen lisäksi opastettuja tutustumisia mm. Viipurin linnaan, paikallisristeilyjä, erikoisohjelmaa Viikinkikylässä tai ohjelmallisia illanviettoja vaikkapa Pyöreässä Tornissa tai muissa Viipurin ravintoloissa. Kiireetön ja leppoisa laivamatka pitkin historiallista Saimaan kanavaa osana Viipuriin tai Pietariin suuntautuvaa ryhmämatkaa on elämys. 

Risteilyllä ryhmän ruokailu hoituu sujuvasti, kun ateriat on varattu ennakkoon. Laivalla tarjoillaan maittava buffetlounas tai -päivällinen. Ryhmät voivat vaihtoehtoisesti tilata ennakkoon pöytään tarjoiltavan ryhmämenun herkullisista vaihtoehdoista. Aamiainen ennakkotilauksesta onnistuu myös. Esimerkiksi Viipurissa on laaja ravintolavalikoima; perinteisen Pyöreän Tornin lisäksi löytyy viihtyisiä ravintoloita vaativampaankin makuun.

Viipuri

Pietari

Moskova

Karjala

Ajankohtaista

Viisumivapaa risteilykausi on käynnissä – hyödynnä tarjouksemme

Risteilykausi on nyt parhaimmillaan! Varaa ajoissa niin varmistat paikkasi kesän mukavimmalle lomaristeilylle!

Jatka lukemista

Kesätoimistomme avattu

Kesätoimistomme Lappeenrannan satamassa, Kipparinkatu 7, on avattu. Aukioloaika molemmissa toimistoissa on ma-pe 9-17. Tervetuloa!

Jatka lukemista

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen kenttä