Saimaa Travel
Varaa nyt!

Ylämaa tunnetaan ainutlaatuisesta jalokivestään – spektroliitista.

Ylämaa tunnetaan ainutlaatuisesta jalokivestään –spektroliitista. Opastetulla retkellä vierailet maailmankuulun spektroliitin esiintymisalueella ja tutustut omin silmin ja käsin kansalliseen jalokiveemme louhinta-alueella, jalokivikylän myyntinäyttelyissä ja jalokivimuseossa.

Ylämaalta matka jatkuu kaunista maaseutureittiä pitkin Pulsaan. Vuonna 1869 rakennettu Pulsan aseman päärakennus toimii kahvilana, jossa kahvitarjoilun lomassa kuulet asema-alueen historiaa.  Voit tehdä ostoksia kahvilan yhteydessä olevassa sisustuspuodissa.

Presidentti P.E. Svinhufvudin kotimuseo Kotkaniemessä on mittavan peruskorjauksen jälkeen (avataan toukokuussa 2018) avoinna yleisölle.  Opastetulla kierroksella pääset tutustumaan P.E. ja Ellen Svinhufvudin kotimuseohuoneisiin, jotka ovat sisustettu alkuperäisin kalustein ja esinein. Aikaa kannattaa myös varata puutarhan tutustumiseen.

Kesto: 4-5 tuntia

Hinta:  65 € / henkilö sisältää opastuksen Jalokivikylässä, louhoskäynnin, louhokselta itse poimitut spektroliittikivet, pääsymaksun Jalokivimuseoon, opastuksen ja kahvit Pulsan asemalla sekä opastuksen ja pääsymaksun Kotkaniemessä.

Hinta on voimassa vähintään 30 henkilön ryhmälle, jolla on oma bussi. Tilaamme lisämaksusta myös kuljetuksen. Pyydä tarjous pienemmille ja isommille ryhmille!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ajankohtaista

Risteillen jääkiekkoa katsomaan

KHL jääkiekkoliiga alkaa jälleen syyskuussa. Lähde mukaan seuraamaan huippupeliä, kun takaisin mestariksi pyrkivä Pietarin SKA saa pe 13.9. vastaansa viime kauden mestarin Moskovan TsSKA:n.

Jatka lukemista

Viisumivapaa risteilykausi on käynnissä – hyödynnä tarjouksemme

Risteilykausi on nyt parhaimmillaan! Varaa ajoissa niin varmistat paikkasi kesän mukavimmalle lomaristeilylle!

Jatka lukemista

Kesätoimistomme Lappeenrannan satamassa

Kesätoimistomme Lappeenrannan satamassa, Kipparinkatu 7, palvelee risteilyasiakkaita koko risteilykauden ajan, syyskuun puoliväliin asti. Aukioloaika sekä kesätoimistossa että rautatieasemalla sijaitsevassa päätoimistossa on ma-pe 9-17. Tervetuloa asioimaan!

Jatka lukemista

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen kenttä