Saimaa Travel

Ylämaa tunnetaan ainutlaatuisesta jalokivestään – spektroliitista.

Ylämaa tunnetaan ainutlaatuisesta jalokivestään –spektroliitista. Opastetulla retkellä vierailet maailmankuulun spektroliitin esiintymisalueella ja tutustut omin silmin ja käsin kansalliseen jalokiveemme louhinta-alueella, jalokivikylän myyntinäyttelyissä ja jalokivimuseossa.

Ylämaalta matka jatkuu kaunista maaseutureittiä pitkin Pulsaan. Vuonna 1869 rakennettu Pulsan aseman päärakennus toimii kahvilana, jossa kahvitarjoilun lomassa kuulet asema-alueen historiaa.  Voit tehdä ostoksia kahvilan yhteydessä olevassa sisustuspuodissa.

Kesto: n. 3 tuntia

Hinta:  55 € / henkilö sisältää opastuksen Jalokivikylässä, louhoskäynnin, louhokselta itse poimitut spektroliittikivet, pääsymaksun Jalokivimuseoon sekä opastuksen ja kahvit Pulsan asemalla.

Hinta on voimassa vähintään 20 henkilön ryhmälle, jolla on oma bussi. Tilaamme lisämaksusta myös kuljetuksen. Pyydä tarjous pienemmille ja isommille ryhmille!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Varaukset ja tiedustelut:

puh. 05 5410 100
saimaatravel@saimaatravel.fi

Ajankohtaista

Puhelinnumeromme

Olemme tehneet päivityksiä puhelinnumeroihimme ja osa suorista puhelinnumeroista on poistunut käytöstä.

Jatka lukemista

Venäjän viisumit

Venäjä avasi lennot Suomen kansalaisille Pietariin ja Moskovaan tammikuun lopussa. Maarajoilla matkustusrajoitukset ovat edelleen voimassa. Suomen kansalaisten ja Suomessa pysyvästi asuvien kolmansien maiden kansalaisten on helmikuun 2021 alusta alkaen mahdollista anoa viisumia Venäjälle.

Jatka lukemista

Lahjakortit 2020 voimassa kaudet 2021 ja 2022

Kaikkien kesälle 2020 olevien lahjakorttien ja voucherien voimassaoloa on jatkettu niin, että ne ovat voimassa risteilykauden 2022 loppuun.

Jatka lukemista

Työskentelemme etänä

Saimaa Travelin toimisto on suljettu asiakkailta toistaiseksi.

Meidät tavoittaa sähköpostitse saimaatravel@saimaatravel.fi tai puhelimitse 05-5410 100 arkisin ma-pe 9-15.

Jatka lukemista

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen kenttä