Saimaa Travel
Varaa nyt!

Pietari on shoppailijan paratiisi.

Kauppoja on jokaiseen makuun ja kaupat ovat auki päivittäin ja iltamyöhään. Viiden kilometrin pituinen pääkatu Nevski Prospekt on täynnä erilaisia kauppoja ja ostoskeskuksia, joiden hintahaitari on hyvin laaja. Lähtemällä pääkadulta vähän sivummalle, voit tehdä upeita löytöjä usein edullisemmin. Esim. metroaseman Sennaja/Sadovaja/Spasskaja ympäristöstä Sadovaja ulitsan varrelta löytyy runsas valikoima kenkäkauppoja.

Jos majoitut Sokos hotelleihin Vasilin saarella, kannattaa käydä Sredni ja Bolshoi prospektin välillä 6/7 Liniyan kävelykadulla, jossa on paljon kahviloita ja erilaisia pikaruokapaikkoja sekä pieniä kenkä-, laukku- ja vaatekauppoja.

Suosittelemme Pietarissa esimerkiksi näitä ostospaikkoja:

Ostoksille Pietariin

Gostiny Dvor - tavaratalo

Nevski prospekt 35
Lähin metroasema Gostiny Dvor
Pietarin suurin tavaratalo ja ostoskeskus. Tämä 2-kerroksinen ostoskeskus on kokonaisen korttelin kokoinen. Nevsky Prospektin puolelta löytyvät merkkiliikkeet, muualla tavaratalossa myös edullisempia ostospaikkoja.
www.bgd.ru

DLT - tavaratalo

21/23 Bolshaja Konjushennaja Ulitsa
Lähin metroasema Nevski prospekt ja Admiralteyskaya
Elokuussa 2012 ovensa remontin jälkeen avannut kauppakeskus keskittyy luksustuotteisiin ja sen tuotevalikoima koostuu etupäässä tunnetuista vaatemerkeistä ja kosmetiikasta.
www.dlt.ru

Passazh - tavaratalo

Nevski prospekt 48
Lähin metroasema Nevskiy prospekt
3-kerroksinen tavaratalo aivan ydinkeskustassa. Täältä löytyy vaatteita, kosmetiikkaa, lahjoja, matkamuistoja, asusteita yms.
www.passage.spb.ru

Kauppakeskus Sennaya

Efimova ulitsa 3
Lähin metroasema Sennaya ploshad
Kauppakeskus, jossa on yli 100 kauppaa ja monia tunnettuja kansainvälisiä vaatekauppaketjuja: vaatteita, kenkiä, asusteita, lahjatavaroita, elektroniikkaa. Sijaitsee hyvällä paikalla, vieressä metroasema Sennaja/Sadovaja/Spasskaja.
www.sennaya.ru

Ostoksille Pietariin

Kauppakeskus Nevski Atrium

Ulitsa Marata 1/71a
Lähin metroasema Mayakovskaya
5-kerroksinen kauppakeskus ulitsa Maratan ja Nevski prospektin kulmassa. Vaatteita, jalkineita, laukkuja, kosmetiikkaa, lahjatavaroita, kirjoja, kahvila, ravintola.

Jelisejevin herkkukauppa

Nevski prospekt 51
Lähin metroasema Gostiny Dvor
Tämä herkkukauppa on nähtävyys sinänsä. Entinen tsaarinajan herkkupuoti avautui remontin jälkeen keväällä 2012. Nurkassa soittaa mekaaninen flyygeli ja seinillä loistavat kristallikruunut. Täältä voit ostaa erilaisia herkkuja laidasta laitaan - makeisia, leivoksia, mausteita, käsintehtyä suklaata, kinkkua, juustoa, kahvia, teetä yms. Itse rakennus on kaupungin upeimpia jugend-rakennuksia.
www.kupetzeliseevs.ru

Kauppakeskus Galeria

Ligosvki prospekt 30a
Lähin metroasema Ploshad Vosstaniya
Suuri 5-kerroksinen kauppakeskus, jossa on n. 300 kauppaa, elokuvateatteri ja keilahalli. Sijaitsee hyvällä paikalla Ligovski ja Nevski prospektien kulmassa, Moskovan rautatieaseman vieressä.
www.galeria.spb.ru

Suklaamuseo-kauppa

Nevski prospekt 17, lähin metroasema Nevskiy prospekt
Nevski prospekt 62, lähin metroasema Gostiniy Dvor
Kauppa, josta voit ostaa ihania käsintehtyjä suklaakonvehteja tai upeita suklaasta tehtyjä esineitä, kuten eläimiä, matkamuistoja, horoskooppimerkkejä - ja kaikkea muuta mahdollista. Kannattaa käydä!
muzeyshokolada.spb.ru

Jääkiekkojoukkue SKA:n myymälä

Nevski prospekt 23
Myynnissä kaikkea jääkiekkoon liittyvää: varusteita, fanipaitoja, matkamuistoja
www.shop.ska.ru

Ostoksille Pietariin

Dom Knigi

Nevski prospekt 28
Lähin metroasema Nevskiy prospekt
Pietarin suurin kirjakauppa, sijaitsee Kazanin tuomiokirkkoa vastapäätä. Täältä löytyy kattava valikoima kirjoja, julisteita, kortteja, karttoja, matkamuistoja yms.
www.spbdk.ru

Rive Gauche

Nevski prospekt 48, lähin metroasema Gostiny Dvor
Vladimirski prospekt 19, lähin metroasema Dostoevskaya
Kosmetiikkaketju, jonka kauppoja löytyy ympäri kaupunkia. Myynnissä useita eri kosmetiikkamerkkejä.
www.rivegauche.ru

Teekauppa Untsija

Nevski prospekt 63, lähin metroasema Mayakovskaya
Ligovski prospekt 28-38, kauppakeskus Galeria, lähin metroasema Ploshad Vosstaniya
Vladimirski prospekt 1/47, lähin metroasema Dostoevskaya ja Mayakovskaya
Teekauppa Untsijassa myydään irtoteetä unsseittain, valikoima on runsas. Ketjulla on useita kauppoja eri puolilla Pietaria.
www.chay.info

Kuznechnyn tori

Kucnechny pereulok 3
Lähin metroasema Dostoevskaya
Herkkutori, josta voit ostaa hedelmiä, vihanneksia, hunajaa, makeisia. Täällä kannattaa tinkiä.

Ajankohtaista

Kipparinkadun toimistossa lounastauko

Saimaa Travelin risteilymyyntitoimisto Kipparinkadulla Lappeenrannan satamassa on avoinna 13.9. asti. Syyskuussa toimisto on suljettu lounasaikaan klo 12.30-13.00. Sinä aikana voitte asioida rautatieaseman toimistossamme, Ratakatu 23 tai puhelimitse 05-5410 100. Passikopiot voi pudottaa ovessa olevasta postiluukusta.

Jatka lukemista

Risteillen jääkiekkoa katsomaan

KHL jääkiekkoliiga alkaa jälleen syyskuussa. Lähde mukaan seuraamaan huippupeliä, kun takaisin mestariksi pyrkivä Pietarin SKA saa pe 13.9. vastaansa viime kauden mestarin Moskovan TsSKA:n.

Jatka lukemista

Kesätoimistomme Lappeenrannan satamassa

Kesätoimistomme Lappeenrannan satamassa, Kipparinkatu 7, palvelee risteilyasiakkaita koko risteilykauden ajan, syyskuun puoliväliin asti. Aukioloaika sekä kesätoimistossa että rautatieasemalla sijaitsevassa päätoimistossa on ma-pe 9-17. Tervetuloa asioimaan!

Jatka lukemista

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen kenttä