Saimaa Travel

Verkkokaupassa maksaminen tapahtuu turvallisesti SSL-suojatulla lomakkeella. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Matkustajatiedoissa kysytään matkustajien nimi ja syntymäaika. Jos sinulla ei varausvaiheessa ole tiedossa kaikkien kanssamatkustajien syntymäaikoja, voit kirjoittaa syntymäajaksi esim. 01 01 1980 ja ilmoittaa oikeat tiedot toimistoomme ennen risteilyä sähköpostilla tai soittamalla.

Verkkokaupan etusivulla on matkahaku, jonka oletuksena on varaus kahdelle aikuiselle. Tarvittaessa voit muuttaa matkustajamäärää ja lähtöpäivää ”Muuta hakua” -kohdassa ja paina muutosten jälkeen ”Etsi”.

Jos matkustat lasten kanssa, muuta Lapsi-kohtaan oikea määrä ja lisää lasten iät. Huomioi, että matkustajatietoihin tulee täyttää lapsen syntymäaika ja sen tiedon tulee täsmätä aloitussivulla täytetyn iän kanssa.

Kotimaan risteilyissä lapsihinta on voimassa 4-15-vuotiaille, alle 4-vuotias matkustaa ilmaiseksi.
Huom! Verkkokaupan aloitussivu näyttää varauksen kokonaishinnan huomioimatta lapsialennuksia. Jos olet tekemässä varausta myös lapsille, korjaantuu hinta oikeaksi, kun matkustajien syntymäajat on syötetty matkustajatietoihin.

Internetin kautta tehdyissä varauksissa vähintään varausmaksu ja palvelumaksu suoritetaan varausta tehtäessä. Matkan voi maksaa myös kokonaan heti varausvaiheessa.

Varausmaksu määräytyy matkan hinnan perusteella seuraavasti:

Matkan hinta  /  Varausmaksu:

alle 70 €  /  20 €
70-130 €  /  35 €
yli 130 €  /  60 €

Loppuerä matkan hinnasta on suoritettava viimeistään 21 vuorokautta ennen matkan alkua. Jos matkan alkuun on vähemmän kuin 21 vuorokautta, maksetaan matkan koko hinta varattaessa.

Verkkokaupassa tehdyistä varauksista ei veloiteta palvelumaksua.

Matkan voit maksaa seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla:
·         Nordea
·         Osuuspankki
·         Danske Bank
·         Ålandsbanken
·         Handelsbanken
·         S-pankki
·         Aktia
·         POP Pankki
·         Säästöpankki
·         Oma Säästöpankki

tai luottokorteilla:
·         Visa
·         MasterCard
·         MobilePay

Jos verkkokaupassa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä toimistoomme:
puh. 05-5410 100
saimaatravel(at)saimaatravel.fi

Ajankohtaista

Saimaa Travel Oy konkurssiin

Saimaa Travelin toiminta päättyy. Etelä-Karjalan käräjäoikeus hyväksyi viime viikolla jättämämme konkurssihakemuksen ma 6.2.2023.

Jatka lukemista

Toimistomme aukioloaika

Toimistomme osoitteessa Kipparinkatu 1 on avoinna sopimuksen mukaan.

Jatka lukemista

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen kenttä