Saimaa Travel
Varaa nyt!
M/S Carelia, Saimaan kanava

Hyvät Saimaa Travel Oy:n asiakkaat,

kaikki viisumivapaat risteilyt Venäjälle ajalta 15.5.-30.6.2020 on peruttu koronaviruspandemian vuoksi. Otamme yhteyttä kaikkiin asiakkaisiin ennakkoon maksettujen maksujen palautuksesta tai matkan siirroista pääasiassa sähköpostitse. Myös kaikki omatoimiset kaupunkilomat Venäjälle on toistaiseksi peruttu eikä Venäjän konsulaatti ota viisumianomuksia käsittelyyn.

Seuraamme tarkasti tilannetta ja tiedotamme loppukesän matkojen toteutumisesta myöhemmin. EU:n komissio on 13.5. julkistamassa toimintalinjauksensa liikkumis- ja muiden koronapandemian vuoksi tehtyjen rajoitusten purkuun. Loppukesän ja -vuoden matkavarauksissa noudatamme toistaiseksi normaaleja peruutusehtojamme.

Elämme poikkeuksellista aikaa ja matkailu – maailman suurin palveluelinkeino – on pysähtynyt maailmanlaajuisesti. Tällä on ollut suuret vaikutukset kaikenkokoisiin matkailuyrityksiin.

Saimaa Travel Oy on pieni suomalainen, yksityisessä omistuksessa oleva perheyhtiö, joka työllistää talvella 5 ja kesäisin noin 25 henkilöä. Toivomme pääsevämme järjestämään Viipurin risteilyjä ja tarjoamaan asiakkaillemme elämyksiä vielä tänäkin kesänä. Asiakkaiden terveys ja turvallisuus ovat meille kuitenkin etusijalla ja seuraamme tiiviisti Suomen viranomaisten ja hallituksen ohjeita. Otamme tietenkin myös huomioon Venäjällä vallitsevan tilanteen ja matkustusmääräykset.

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ymmärryksestä ja luottamuksesta tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Uskomme, että lähialuematkailu nousee tästä vaikeasta tilanteesta ensimmäisenä. Toivomme, että jossain vaiheessa tulevaa kesää näemme sinut ja seurueesi nousemassa laivaan Lappeenrannan satamassa.

Voimia ja terveyttä!

Saimaa Travel

Mediatiedote 7.4.2020 – Suomen matkailualan liitto vetoaa suomalaismatkustajiin

(Muokattu 4.5. – peruttu risteilyt 30.6. asti)

 

 

Ajankohtaista

M/S Carelian risteilyt peruttu 15.5.-19.7.2020

Valitettavasti joudumme perumaan kaikki risteilymme ajalta 15.5.-19.7.2020 koronaviruspandemian vuoksi.

Jatka lukemista

Venäjän viisumien käsittely keskeytynyt

Venäjän konsulaatit Suomessa keskeyttävät tilapäisesti asiakirjojen vastaanoton ja kaikkien viisumien myöntämisen ulkomaiden kansalaisille.

Jatka lukemista

Työskentelemme etänä

Saimaa Travelin toimisto on suljettu asiakkailta toistaiseksi.

Meidät tavoittaa sähköpostitse saimaatravel@saimaatravel.fi tai puhelimitse 05-5410 100 arkisin ma-pe 10-13.

Jatka lukemista

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen kenttä