SAIMAATRAVEL

Saimaan Matkaverkko Oy

Kokenut suomalainen Venäjän matkoihin erikoistunut matkatoimisto. Valikoimaamme kuuluvat kaikki Venäjän matkat sekä myös räätälöidyt matkat erilaisille ryhmille Lappeenrannan ja Imatran seudulle.

Haluatpa sitten valmismatkalle tai toiveidesi mukaan räätälöidylle lomamatkalle Venäjälle ja IVY-maihin, se onnistuu.

Palvelemme myös ryhmämatkailijoita sekä liikematkailijoita Venäjälle ja IVY-maihin suuntautuvilla matkoilla. Kauttamme saat luonnollisesti myös viisumit.

Matkavalikoimaamme kuuluvat myös suositut M/S Carelian viisumivapaat risteilyt Saimaan kanavaa pitkin Viipuriin touko-syyskuussa. Viisumivapaita risteilyvaihtoehtoja löytyy päiväristeilystä aina kolmen päivän risteilylomiin. Viipurin matkan voit tehdä myös bussi-laiva ja laiva-bussi yhdistelminä, jolloin matkalle tarvitaan viisumi. Myös viisumivapaat Pietarin ja Käkisalmen matkat alkavat ja päättyvät risteilyyn M/S Carelialla Lappeenrannasta Viipuriin ja takaisin.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat

 • Räätälöidyt yksityis- ja ryhmämatkat
 • Liikematkat
 • Kokous- ja seminaarimatkat
 • Henkilökunnan virkistysmatkat
 • Pakettimatkat Pietariin
 • Omatoimiset kaupunkilomat
 • Luokkaretket
 • Viisumit
 • Hotellivaraukset
 • Ohjelmapalvelut
 • Lentokenttäkuljetukset ja muut transferit
 • Juna-, lento- ja muut matkaliput Venäjälle ja IVY-maihin
 • Venäjän ja IVY-maiden sisäiset matkaliput

Kun haluat ystävällistä, asiantuntevaa ja joustavaa palvelua, käänny puoleemme.

Olemme kuluttajaviraston vakuusrahaston/valmismatkaliikerekisterin jäsen (KKV 3689/00/Mj) ja Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n jäsen (SMAL 40210)

ALLA MUUTAMA ESIMERKKI MATKAVAIHTOEHDOISTAMME

Saimaalta Pietariin 3 pv - VIISUMIVAPAA

Viisumivapaa risteily Pietariin vie sinut vaivattomasti lomalle. Astu M/S Carelian kannelle ja suuntaa pitkin historiallista Saimaan kanavaa Viipurin kautta Pietariin.

Vanhaan Valamoon 3 pv - VIISUMIVAPAA

Lainehtiva Laatokka, Vanhan Valamon arkkitehtuuri ja mielenkiintoinen Käkisalmi tulevat tutuksi viisumivapaalla Karjalan matkalla.

Matkapäivät kesällä 2017 ovat 27.-29.6, jolloin toisena matkapäivänä tehdään retki Valamoon ja 2.-4.8., jolloin toisen päivän retkikohde on Konevitsa.

Kaupunkiloma Pietarissa, 3 pv

Pietari tarjoaa kaikkea: kulttuuria, taidetta, huippumuotia, sirkusta sekä ihania ravintoloita ja kahviloita.

Elämyksiä Etelä-Karjalassa

Lappeenrannan ja Imatran matkailualue luonnonkauniin Saimaan äärellä tarjoaa runsaasti näkemistä ja kokemista.

Kaupunkiloma Moskovassa

Lähde omatoimiselle kaupunkilomalle mahtavaan Moskovaan ja koe koko venäläisyyden ydin. Shoppaile, katsele nähtävyyksiä, nauti taiteesta, oopperasta, baletista, hyvästä ruuasta ja suurkaupungin sykkeestä. Mitä tahansa haluatkin, sen Moskova tarjoaa.

Kartanoromantiikkaa ja historian havinaa

Matkalla saadaan tuhti tietoannos Etelä-Karjalan kartanoista ja niihin liittyvästä historiasta.

Bussilla Lappeenrannasta Viipuriin

Pieni piipahdus Viipurissa virkistää! Shoppaile pikkuputiikeissa, herkuttele vanhan kaupungin ravintoloissa tai vieraile Viipurin Eremitaasissa.

Viisumit Venäjälle meiltä

Kun matkustat Venäjälle, tarvitset passin lisäksi viisumin. Meiltä saat monikertaviisumit, kertaviisumit loma- ja liikematkoille, ryhmäviisumit, opiskeluviisumit, työviisumit ja risteilyviisumit joko SaimaaTravelin tai itse hankkimallasi kutsulla. Ota yhteyttä.

Lappeenranta

Lappeenranta

Hyväntuulinen ja kansainvälinen yliopistokaupunki näyttää parhaat puolensa Saimaalta, M/S Carelian Viipurin risteilyillä. 

Nähtävää Moskovassa

Nähtävää Moskovassa

Venäjän länsipuolella sijaitseva Venäjän Federaation pääkaupunki Moskova on Euroopan suurin kaupunki reilulla kymmenellä miljoonalla asukkaallaan.

Nähtävää Pietarissa

Nähtävää Pietarissa

Pietari on Venäjän toiseksi suurin ja Euroopan neljänneksi suurin kaupunki, sekä maailman pohjoisin yli miljoonan asukkaan kaupunki noin 4,7 miljoonan asukasmäärällään.

Nähtävää Viipurissa

Nähtävää Viipurissa

Viipuri on lähellä ja mitä mainioin kaupunkilomakohde. Viipuri on täynnä mielenkiintoista nähtävää, edullista shoppailtavaa, herkullista ruokaa ja suomalaista historiaa. Viipurin kaupunki perustettiin vuonna 1293 ja nimi Viborg tarkoitti alkujaan ”pyhää linnaa”.

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio