SAIMAATRAVEL

ViisumipalvelutKun haluat viisumin nopeasti ja vaivattomasti, käänny puoleemme.

Soita tai kirjoita meille, jos sinulle on kysymyksiä Venäjän viisumeista:
puh. (05) 5410 100
viisumit(at)saimaatravel.fi

Meiltä saat monikertaviisumit, kertaviisumit loma- ja liikematkoille, ryhmäviisumit, opiskelu- ja työviisumit. Kauttamme voit vaivattomasti tilata myös majoitukset, matkaliput, paikalliskuljetukset, kaikki ohjelmapalvelut tai Venäjän sisäiset juna- ja lentoliput.
Ota yhteyttä!

Viisumianomus

Viisumianomus täytetään sähköisesti ja tulostetaan kaksipuolisena. Tulostamisen jälkeen anomus allekirjoitetaan ja se lähetetään toimistoomme passin, valokuvan ja vakuutustodistuksen kanssa. Huomioi, että passin on oltava voimassa vähintään 6 kk viisumin päättymisen jälkeen. 
Tarkista sinulle sopiva viisumityyppi ja siihen tarvittavat dokumentit tästä.

Sähköinen viisumianomus

Kaupunkiloma Viipurissa, 2 pv

Viehättävä Viipuri on ostosmatkailijan pieni paratiisi. Lukuisissa pikkuliikkeissä ja tavarataloissa teet löytöjä ja edullisia ostoksia: pellavaa, kenkiä, laukkuja ja kristallia.

Kaupunkiloma Pietarissa, 3 pv

Pietari tarjoaa kaikkea: kulttuuria, taidetta, huippumuotia, sirkusta sekä ihania ravintoloita ja kahviloita.

Kaupunkiloma Moskovassa

Lähde omatoimiselle kaupunkilomalle mahtavaan Moskovaan ja koe koko venäläisyyden ydin. Shoppaile, katsele nähtävyyksiä, nauti taiteesta, oopperasta, baletista, hyvästä ruuasta ja suurkaupungin sykkeestä. Mitä tahansa haluatkin, sen Moskova tarjoaa.

Kaupunkiloma Pietarissa, 2 pv

Kahden päivän matkallakin jää aikaa tutustua kaupunkiin! Pietari on monipuolisuudessaan yksi Euroopan parhaista kaupunkilomakohteista. Sieltä jokainen löytää itselleen jotakin.

 

Viisumipalvelut

Passi- ja valokuvamääräykset

Huomioi viisumia anoessasi, että passin on oltava voimassa vähintään 6 kk viisumin päättymisen jälkeen.
Hakemukseen tulee liittää tuore, viimeisen 6 kuukauden aikana otettu värillinen passivalokuva hakijasta. Skannattuja kuvia ei hyväksytä.

Vakuutustodistus viisumia varten

Viisumianomuksen liitteeksi tarvitaan vakuutusyhtiöstä saatu todistus Venäjän viisumia varten. Todistuksessa tulee olla mainittuna, mille ajalle vakuutus on voimassa ja ko. ajan tulee kattaa aika, jolle viisumia anotaan. Huomioithan, että vakuutuskortin kopio tai kopio vakuutuskirjasta ei kelpaa vakuutustodistukseksi.

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio