SAIMAATRAVEL

Viisumin rekisteröinti

Ulkomaalaisten on rekisteröidyttävä 7 arkivuorokauden kuluessa maahan saapumisesta.

Lain mukaan viisumi on rekisteröitävä 7 arkivuorokauden kuluessa maahan saapumisesta. Jos matka kestää alle 7 arkivuorokautta, rekisteröintiä ei tarvitse tehdä. Jos matkustaja yöpyy hotellissa, huolehtivat useimmat hotellit rekisteröinnistä automaattisesti. Muutoin se on tehtävä joko kutsuvan organisaation avulla tai paikallisessa passi- ja viisumivirastossa (OVIR). Lisätietoja rekisteröinnistä viisumin hankkimisen yhteydessä saat meiltä. Huomaathan, että viisumi on rekisteröitävä jokaisella yli 7 arkivuorokautta kestävällä matkalla.

Venäjälle saapuvan ulkomaalaisen on täytettävä maahantulokortti (A- ja B-osa) ja saatava siihen rajaviranomaisten leima menomatkalla. Kortti on säilytettävä koko matkan ajan. Maasta poistuttaessa maahantulokortin B-osa annetaan takaisin rajaviranomaisille.

Huom! Hotellit eivät majoita asiakasta, mikäli maahantulokorttia ei ole täytetty tai siitä puuttuu Venäjän rajaviranomaisten leima.

Kaupunkiloma Viipurissa, 2 pv

Viehättävä Viipuri on ostosmatkailijan pieni paratiisi. Lukuisissa pikkuliikkeissä ja tavarataloissa teet löytöjä ja edullisia ostoksia: pellavaa, kenkiä, laukkuja ja kristallia.

Päivä Viipurissa

Lähde Viipuriin herkuttelemaan ja tekemään edullisia ostoksia. Viehättävä Viipuri palkitsee ostosmatkailijan edullisilla hinnoilla.

 

Kaupunkiloma Pietarissa, 3 pv

Pietari tarjoaa kaikkea: kulttuuria, taidetta, huippumuotia, sirkusta sekä ihania ravintoloita ja kahviloita.

Kaupunkiloma Moskovassa

Lähde omatoimiselle kaupunkilomalle mahtavaan Moskovaan ja koe koko venäläisyyden ydin. Shoppaile, katsele nähtävyyksiä, nauti taiteesta, oopperasta, baletista, hyvästä ruuasta ja suurkaupungin sykkeestä. Mitä tahansa haluatkin, sen Moskova tarjoaa.

Kaupunkiloma Pietarissa, 2 pv

Kahden päivän matkallakin jää aikaa tutustua kaupunkiin! Pietari on monipuolisuudessaan yksi Euroopan parhaista kaupunkilomakohteista. Sieltä jokainen löytää itselleen jotakin.

 

Päiväksi Moskovaan

Lähde omatoimiselle pikalomalle mahtavaan Moskovaan! Päivässäkin ehdit shoppailla, nauttia hyvästä ruuasta ja tutustua tärkeimpiin nähtävyyksiin.

Viisumin rekisteröinti

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio