SAIMAATRAVEL

Viisumianomus

Viisumianomus tulee täyttää internetissä.
Huom! Anomuksen ulkonäkö on muuttunut alkaen 21.3.2016.

Viisumianomus tulee täyttää Venäjän Federaation ulkoasiainministeriön konsulaattiosaston nettisivuilla ja tulostaa täyttämisen jälkeen.

Anomus tulostetaan kaksipuolisena, allekirjoitetaan ja siihen liimataan valokuva. Viisumianomuksen täyttöohjeet löytyvät tämän sivun alareunasta. Neuvomme tarvittaessa viisumianomuksen täyttämisessä.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kk viisumin päättymisen jälkeen. Viisumia ei myönnetä rikkoutuneeseen tai vaurioituneeseen passiin. Lapsella on oltava oma passi. Katso viisumianomukseen liitettävät muut tarvittavat asiakirjat tästä.

Viisumianomusta pääset täyttämään tästä.

Lisätietoja toimistostamme:
Elina Heinonen
puh. (05) 5410 123
viisumit(at)saimaatravel.fi

Viisumianomus

Passi- ja valokuvamääräykset

Huomioi viisumia anoessasi, että passin on oltava voimassa vähintään 6 kk viisumin päättymisen jälkeen.
Hakemukseen tulee liittää tuore, viimeisen 6 kuukauden aikana otettu värillinen passivalokuva hakijasta. Skannattuja kuvia ei hyväksytä.

Vakuutustodistus viisumia varten

Viisumianomuksen liitteeksi tarvitaan vakuutusyhtiöstä saatu todistus Venäjän viisumia varten. Todistuksessa tulee olla mainittuna, mille ajalle vakuutus on voimassa ja ko. ajan tulee kattaa aika, jolle viisumia anotaan. Huomioithan, että vakuutuskortin kopio tai kopio vakuutuskirjasta ei kelpaa vakuutustodistukseksi.

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio