SAIMAATRAVEL
Saimaa

Laineet vie Siniselle Saimaalle

M/s Brahen risteilykausi 2014 on päättynyt. Kiitos matkustajille!

Sisävesiemme suurin matkustaja-alus m/s Brahe vie sinut mahtaviin maisemiin, kesäkaupunkien iloiseen sykkeeseen, Viipuriin ostoksille ja huvittelemaan ja mukavaan risteilytunnelmaan!

Tunnelmallisen m/s Brahen matkassa nautit risteilystä täysin purjein. Valittavanasi on useita eri reittejä, mielenkiintoisia kohteita ja parhaat palat Suomen kesämaisemista.

Heittäydy leppoisaan risteilytunnelmaan ja lähde Viipuriin ostoksille ja huvittelemaan, koe historiallisen kaupungin uudistunut ilme. Nauti komeista merimaisemista, m/s Brahen erinomaisesta tunnelmasta ja noutopöydän herkuista!

Katso tunnelmia Lappeenranta-Puumala-risteilyltä ja m/s Brahen esittelyvideo.

M/S Brahen voit myös vuokrata yksityiskäyttöön omalle ryhmällesi. Kysy lisää Lappeenrannan toimistostamme.

Lisätiedot, tarjouspyynnöt ja varaukset puhelimitse 05 5410 100 tai sähköpostitse saimaatravel(at)saimaatravel.fi

 

 

 

 

 

Laineet vie Siniselle Saimaalle

Saimaa

Saimaa

Suomen suurin vesistö Saimaa on Euroopan suurin yhtenäinen järvialue, 120 järven ja yli 14 000 saaren ja tuhansien salmien muodostama puhtaiden sinisten vesien ja uskomattoman kauniin, vehreän luonnon muodostama kokonaisuus. Saimaan pinta-ala on 4460 km², rantaviivan pituus 14850 km ja keskisyvyys noin 17 m. Saimaa tunnetaan luonnonkauniista, vaihtelevista maisemistaan. m/s Brahen risteilyllä voit ihailla pittoreskeja mökkisaaria, upeita huviloita mutta myös lähes erämaata muistuttavaa asumatonta järviluontoa, luonnonhiekkarantoja ja jylhiä kalliorantoja. Saimaalla on yli 3000 kilometriä merkittyä laivaväylää, jonka varrelle mahtuu lukemattomia mieleenpainuvia maisemia. 

Hamina

Hamina

Ympyräkaupungissa et voi eksyä! Ympyrän keskipisteessä sijaitseva Raatihuone toimii hyvänä maamerkkinä, sillä se näkyy jokaisessa kadunkulmassa.

M/s Brahen risteilyllä voit kokea hurmaavan Haminan ja upean Suomenlahden saariston samalla kertaa!

Lappeenranta

Lappeenranta

Hyväntuulinen ja kansainvälinen yliopistokaupunki näyttää parhaat puolensa Saimaalta, m/s Brahen Saimaan  ja m/s Carelian Viipurin risteilyillä. 

Puumala

Puumala

Saimaan Gibraltar - 3000 kilometriä rantaa ja 1000 saarta. Puumala on satama keskellä kylää. Vilkas satama tarjoaa matkailijalle kesäisin markkinatunnelmaa.

Savonlinna

Savonlinna

Saarien kaupunki keskellä sinistä Saimaata sytyttää sydämet. m/s Brahen risteilyillä näet Savonlinnan seudun kauneimmillaan - Saimaan sinisiltä aalloilta.

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio