SAIMAATRAVEL
Ryhmä

Ryhmämatkat Venäjälle

Varaa ryhmällesi paikat seuramatkaltamme tai ota yhteyttä niin räätälöimme ryhmällesi sopivan vaihtoehdon!

Viipuri, Pietari, Moskova tai Karjala

Tarjoamme monipuoliset hotellivaihtoehdot ja ohjelmapalvelut Viipurissa, Pietarissa, Moskovassa sekä Venäjän Karjalassa. Viipurissa järjestämme opastettujen kaupunkikiertoajelujen lisäksi opastettuja tutustumisia mm. Viipurin linnaan, paikallisristeilyjä, erikoisohjelmaa Viikinkikylässä tai ohjelmallisia illanviettoja vaikkapa Pyöreässä Tornissa tai muissa Viipurin ravintoloissa. Kiireetön ja leppoisa laivamatka pitkin historiallista Saimaan kanavaa osana Viipuriin tai Pietariin suuntautuvaa ryhmämatkaa on elämys. 

Risteilyllä ryhmän ruokailu hoituu sujuvasti, kun ateriat on varattu ennakkoon. Laivalla tarjoillaan maittava buffetlounas tai -päivällinen. Ryhmät voivat vaihtoehtoisesti tilata ennakkoon pöytään tarjoiltavan ryhmämenun herkullisista vaihtoehdoista. Aamiainen ennakkotilauksesta onnistuu myös. Esimerkiksi Viipurissa on laaja ravintolavalikoima; perinteisen Pyöreän Tornin lisäksi löytyy viihtyisiä ravintoloita vaativampaankin makuun.

Lue lisää ohjelmaehdotuksia Viipurissa ja Pietarissa tästä.

Lisätiedot, tarjouspyynnöt ja varaukset puhelimitse 05 5410 100 tai sähköpostitse saimaatravel@saimaatravel.fi

Tunnelmallinen illanvietto  Pyöreän Tornin hämärässä

Vietä ystävien tai työkavereiden kanssa elämyksellinen ilta tunnelmaa ja historiaa huokuvassa ravintola Pyöreässä Tornissa!

Venäjän taide ennen ja nyt

Uutta Pietarissa - nykytaiteen museo ERARTA!

Pietarin ympäristön palatsit

Pietarin ympäristössä on monia upeita palatseja!

Kaksi Viipuria - Välissä Saimaan kanava

Lappeenrannan vierailulla voit piipahtaa Viipurissa. Tutustu Viipurin pienoismalliin Etelä-Karjalan museossa ja lähde sitten nykyiseen Viipuriin. Kysy tarjous ryhmällesi toimistoltamme.

Ryhmämatkat Venäjälle

Pyöreä Torni

Pyöreä Torni

1500-luvulla rakennettu Pyöreä Torni oli aikoinaan osa Viipurin kaupunginmuuria. 1930-luvulla ravintolakäyttöön avattu Pyöreä Torni tarjoaa maukasta ruokaa historiallisessa miljöössä.

Viipurin Eremitaasi

Viipurin Eremitaasi

Viipurin Eremitaasissa on nähtävillä upeita vaihtuvia näyttelyjä Eremitaasin kokoelmista. Syksyn 2016 näyttelyn aiheena on vuoden 1812 Napoleonin sota. Kysy meiltä ryhmäopastuksia Viipurin Eremitaasiin saimaatravel(at)saimaatravel.fi

 

Nähtävää Moskovassa

Nähtävää Moskovassa

Venäjän länsipuolella sijaitseva Venäjän Federaation pääkaupunki Moskova on Euroopan suurin kaupunki reilulla kymmenellä miljoonalla asukkaallaan.

Nähtävää Pietarissa

Nähtävää Pietarissa

Pietari on Venäjän toiseksi suurin ja Euroopan neljänneksi suurin kaupunki, sekä maailman pohjoisin yli miljoonan asukkaan kaupunki noin 4,7 miljoonan asukasmäärällään.

Nähtävää Viipurissa

Nähtävää Viipurissa

Viipuri on lähellä ja mitä mainioin kaupunkilomakohde. Viipuri on täynnä mielenkiintoista nähtävää, edullista shoppailtavaa, herkullista ruokaa ja suomalaista historiaa. Viipurin kaupunki perustettiin vuonna 1293 ja nimi Viborg tarkoitti alkujaan ”pyhää linnaa”.

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio