SAIMAATRAVEL
Viipuri

Viisumivapaat risteilyt

Risteily Viipuriin on unohtumaton elämys ja M/S Carelian miehistö huolehtii siitä, että varmasti viihdyt laivalla. Näillä matkoilla et tarvitse viisumia Venäjälle, kun kuljet laivalla molempiin suuntiin. Viisumivapaus koskee kaikkien maiden kansalaisia, joten myös ulkomaalaiset kesävieraasi pääsevät kätevästi mukaan. Viipurin risteily on mukavaa ohjelmaa myös ystäväporukoille ja lapsiperheille.

Laivamatka pitkin historiallista Saimaan kanavaa Viipuriin on elämys jo sinänsä. Risteilyllä rentoudut, nautit kauniista maisemista, Saimaan kanavan jännittävistä suluista sekä hyvästä ruuasta ja leppoisasta ohjelmasta. Laivalla on kaksi ravintolaa A-oikeuksin, iso aurinkokansi, tax free-myymälä, reittiselostus ja vaihtelevaa ohjelmaa. Perillä Viipurissa tutustut kaupungin nähtävyyksiin ja teet edullisia ostoksia. Kauppahalli tarjoaa vilkasta tunnelmaa ja tuotteita laidasta laitaan. Tavarataloista ja pikkumyymälöistä voit tehdä todellisia löytöjä viimeisimmästä muodista ihanaan vintageen. Mukaan tarttuvat tietenkin myös perinteiset Viipurin tuliaiset: pellavatuotteet, kristallit, maatuskat ja luudat. Ravintola- ja kahvilatarjonta Viipurissa on runsasta ja edullista.

Viisumivapaita risteilyvaihtoehtoja löytyy päiväristeilystä aina kolmen päivän risteilylomiin. Viipurin matkan voit tehdä myös bussi-laiva ja laiva-bussi yhdistelminä, jolloin matkalle tarvitaan viisumi. Myös viisumivapaat Pietarin matkat alkavat ja päättyvät risteilyyn M/S Carelialla Lappeenrannasta Viipuriin ja takaisin. Lappeenrannan matkustajasatama sijaitsee kaupungin keskustassa, osoite Satamatie 3. Lähtöterminaalin lähellä on maksuton pysäköintialue.

Viisumivapaisiin risteilyvaihtoehtoihin pääset tutustumaan klikkaamalla yläpalkista haluamaasi matkavaihtoehtoa tai allaolevista vaihtoehdoista.

Lisätiedot, tarjouspyynnöt ja varaukset puhelimitse 05 5410 100 tai sähköpostitse saimaatravel(at)saimaatravel.fi

Miniristeily Viipuriin 1 pv - VIISUMIVAPAA

Avajaistarjoukset!
to 2.6. / la 4.6. / ke 8.6. / to 9.6. / pe 10.6. 49 € /hlö


Kesän 2016 viisumivapaat Miniristeilyt Viipuriin ovat myynnissä! Päivämatka viehättävään Viipuriin Saimaan kanavaa risteillen on upea kokemus. Kauniit maisemat ja historiallinen Viipuri jäävät mieleen.

 

Kaupunkiloma Viipurissa 2 pv - VIISUMIVAPAA

Avajaistarjoukset!
Hotelli Viipuri 88 € / hlö/ 2hh:  to 2.6. / ke 8.6. / to 9.6.
Hotelli Victoria 98 € / hlö /2hh:  to 2.6. / ke 8.6.Varaa paikkasi iloisille risteilyille Viipuriin. Valitse kahden päivän hotelliristeilypaketti ja tutustu Viipurin nähtävyyksiin hieman paremmin. Kun kuljet laivalla molempiin suuntiin, et tarvitse viisumia Venäjälle

Kaupunkiloma Viipurissa 3 pv - VIISUMIVAPAA

Kesän 2016 risteilyt ovat myynnissä. Varaa paikkasi jo nyt! Kahden yön hotellipaketin aikana ehdit paljon. Ostosten lomassa voit pysähtyä viehättävissä kahviloissa ja ihastella kaupungin sykettä. Eremitaasin sivupiste houkuttelee taiteesta kiinnostuneita. Tai hemmottele itseäsi tasokkaassa kauneushoitolassa. Mahdollisuus opastetuille lisäretkille

 

 

Saimaalta Pietariin 3 pv - VIISUMIVAPAA

Avajaistarjoukset:
Sokos Hotel Vasilievsky to 9.6. alk. 258 € /hlö / 2hh (norm. 278 €).


Kesän 2016 viisumivapaat matkat Pietariin ovat myynnissä. Viisumivapaa risteily Pietariin vie sinut vaivattomasti lomalle. Astu M/S Carelian kannelle ja suuntaa pitkin historiallista Saimaan kanavaa Viipurin kautta Pietariin.

Vanhaan Valamoon 3 pv - VIISUMIVAPAA

Ensi kesän 2016 viisumivapaan Valamon matkat järjestetään 29.6.-1.7.2016 ja 2.-4.8.2016.

Caravan-paketti kahdelle

Edullinen majoitus- ja risteilypaketti asuntovaunun kanssa matkustaville. Hinta 170 € / 2 aikuista.

 

Reittiliikenteen matkat M/S Carelialla

Aloita tai päätä matkasi risteilyyn Saimaan kanavaa pitkin reitillä Lappeenranta-Viipuri tai toisinpäin. Upeat maisemat, maukas ruoka ja raikas kesätuuli kuuluvat lomaan.

Viisumivapaat risteilyt

Bussikuljetuksia risteilymatkoillemme

Kysy yhteistyökumppaneiltamme risteilymatkoja, joihin sisältyy bussikuljetus Lappeenrantaan!
Lisää reittejä tulossa kevään aikana.

Bussi-Manninen www.bussi-manninen.fi
MatkaSavo www.matkasavo.fi
Matka-Töysä www.matkatoysa.fi

Katso matkapäivät ja -reitit tästä:

Hotelleja Lappeenrannassa

Jos tarvitset majoitusta Lappeenrannassa ennen tai jälkeen risteilysi, ota yhteyttä:

Scandic Patria, puh. 05-677 511, patria(at)scandichotels.com, www.scandichotels.fi
Original Sokos Hotel Lappee, puh. 010 762 1000, lappee.lappeenranta(at)sokoshotels.fi, www.sokoshotels.fi
Hotelli Cumulus, puh. 05-677 811, lappeenranta.cumulus(at)restel.fi, www.cumulus.fi
Lappeenrannan Kylpylä, puh. 020 761 3761, myyntipalvelu(at)lappeenrannankylpyla.fi, www.kylpyla.info
Finnhostel, puh. 05-4515555, info(at)huhtiniemi.com, www.huhtiniemi.com
Kesähotelli Karelia Park, puh. 05-453 0405, park(at)karelia-park.fi, www.karelia-park.fi

 

Yksi Suomen seitsemästä ihmeestä - Lemin Särä

Yksi Suomen seitsemästä ihmeestä - Lemin Särä

Särä on tuhatvuotisen perinteen mukaisesti valmistettua lammasherkkua. Hidas kypsytys takaa suussa sulavan makunautinnon. Lemiläiseen tapaan särää nautitaan hartaasti ja niin monta kierrosta kuin maistuu. Ravintola Kippurasarvessa - Suomen ainoassa yhteen ruokalajiin erikoistuneessa ravintolassa - särää valmistetaan ympäri vuoden.
www.sarapirtti.fi

Apua verkkokauppavaraukseen

Apua verkkokauppavaraukseen

Mitä tietoja tarvitset verkkokauppavarausta varten? Minkä pankkien tunnuksilla varauksen voi maksaa?

Lue tästä ohjeita verkkokauppavaraukseen.

Hyvä tietää Viipurin risteilystä

Hyvä tietää Viipurin risteilystä

Tästä löydät käytännön ohjeita Viipurin risteilylle.

M/S Carelia lähtee Lappeenrannan matkustajasatamasta, osoite Satamatie 3, Lappeenranta.  Lähtöterminaalin lähellä on maksuton pysäköintialue.

Lappeenranta

Lappeenranta

Hyväntuulinen ja kansainvälinen yliopistokaupunki näyttää parhaat puolensa Saimaalta, M/S Carelian Viipurin risteilyillä. 

Nähtävää Viipurissa

Nähtävää Viipurissa

Viipuri on lähellä ja mitä mainioin kaupunkilomakohde. Viipuri on täynnä mielenkiintoista nähtävää, edullista shoppailtavaa, herkullista ruokaa ja suomalaista historiaa. Viipurin kaupunki perustettiin vuonna 1293 ja nimi Viborg tarkoitti alkujaan ”pyhää linnaa”.

Ostoksia Viipurissa

Ostoksia Viipurissa

Viehättävä Viipuri on ostosmatkailijalle pieni paratiisi. Tavarataloista ja lukuisista pikkuliikkeistä teet edullisia ostoksia: pellavaa, kenkiä, laukkuja, kristallia, kosmetiikkaa, makeisia - ja kaikkea muuta mahdollista.

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio