SAIMAATRAVEL
Viipuri

Viisumivapaat risteilyt

Tervetuloa viisumivapaille risteilyille kesällä 2017! Viipurin, Pietarin, Valamon ja Konevitsan lähtöpäivät ja hinnat on päivitetty matkasivuille. Varaa meiltä toimistosta tai verkkokaupastamme.

Risteily Viipuriin on unohtumaton elämys ja M/S Carelian miehistö huolehtii siitä, että varmasti viihdyt laivalla. Näillä matkoilla et tarvitse viisumia Venäjälle, kun kuljet laivalla molempiin suuntiin. Viisumivapaus koskee kaikkien maiden kansalaisia, joten myös ulkomaalaiset kesävieraasi pääsevät kätevästi mukaan. Viipurin risteily on mukavaa ohjelmaa myös ystäväporukoille ja lapsiperheille.

Laivamatka pitkin historiallista Saimaan kanavaa Viipuriin on elämys jo sinänsä. Risteilyllä rentoudut, nautit kauniista maisemista, Saimaan kanavan jännittävistä suluista sekä hyvästä ruuasta ja leppoisasta ohjelmasta. Laivalla on kaksi ravintolaa A-oikeuksin, iso aurinkokansi, tax free-myymälä, reittiselostus ja vaihtelevaa ohjelmaa. Perillä Viipurissa tutustut kaupungin nähtävyyksiin ja teet edullisia ostoksia. Kauppahalli tarjoaa vilkasta tunnelmaa ja tuotteita laidasta laitaan. Tavarataloista ja pikkumyymälöistä voit tehdä todellisia löytöjä viimeisimmästä muodista ihanaan vintageen. Mukaan tarttuvat tietenkin myös perinteiset Viipurin tuliaiset: pellavatuotteet, kristallit, maatuskat ja luudat. Ravintola- ja kahvilatarjonta Viipurissa on runsasta ja edullista.

Viisumivapaita risteilyvaihtoehtoja löytyy päiväristeilystä aina kolmen päivän risteilylomiin. Viipurin matkan voit tehdä myös bussi-laiva ja laiva-bussi yhdistelminä, jolloin matkalle tarvitaan viisumi. Myös viisumivapaat Pietarin matkat alkavat ja päättyvät risteilyyn M/S Carelialla Lappeenrannasta Viipuriin ja takaisin. Lappeenrannan matkustajasatama sijaitsee kaupungin keskustassa, osoite Satamatie 3. Lähtöterminaalin lähellä on maksuton pysäköintialue.

Viisumivapaisiin risteilyvaihtoehtoihin pääset tutustumaan klikkaamalla yläpalkista haluamaasi matkavaihtoehtoa tai allaolevista vaihtoehdoista.

Lisätiedot, tarjouspyynnöt ja varaukset puhelimitse 05 5410 100 tai sähköpostitse saimaatravel(at)saimaatravel.fi

Terijoki ja Kronstadt 25.-27.8.2017 - VIISUMIVAPAA UUTUUS!

Lähde mukaan loppukesän risteilymatkalle Pohjolan Rivieraan - Terijoelle! Matkalla tutustut myös taidemaalari Ilja Repinin kotimuseoon ja mielenkiintoiseen Kronstadtin linnoituskaupunkiin.

Miniristeily Viipuriin 1 pv - VIISUMIVAPAA

Päivämatka viehättävään Viipuriin risteillen pitkin Saimaan kanavaa on upea kokemus. Kauniit maisemat ja historiallinen Viipuri jäävät mieleen!

Kaupunkiloma Viipurissa 2 pv - VIISUMIVAPAA

Varaa paikkasi iloisille risteilyille Viipuriin. Valitse kahden päivän hotelliristeilypaketti ja tutustu Viipurin nähtävyyksiin hieman paremmin. Kun kuljet laivalla molempiin suuntiin, et tarvitse viisumia Venäjälle.
 

Kaupunkiloma Viipurissa 3 pv - VIISUMIVAPAA

Kahden yön hotellipaketin aikana ehdit paljon. Ostosten lomassa voit pysähtyä viehättävissä kahviloissa ja ihastella kaupungin sykettä. Eremitaasin sivupiste houkuttelee taiteesta kiinnostuneita. Tai hemmottele itseäsi tasokkaassa kauneushoitolassa. Mahdollisuus opastetuille lisäretkille.
 

 

 

Saimaalta Pietariin 3 pv - VIISUMIVAPAA

Viisumivapaa risteily Pietariin vie sinut vaivattomasti lomalle. Astu M/S Carelian kannelle ja suuntaa pitkin historiallista Saimaan kanavaa Viipurin kautta Pietariin.

Vanhaan Valamoon 3 pv - VIISUMIVAPAA

Lainehtiva Laatokka, Vanhan Valamon arkkitehtuuri ja mielenkiintoinen Käkisalmi tulevat tutuksi viisumivapaalla Karjalan matkalla.

Matkapäivät kesällä 2017 ovat 27.-29.6, jolloin toisena matkapäivänä tehdään retki Valamoon ja 2.-4.8., jolloin toisen päivän retkikohde on Konevitsa.

Reittiliikenteen matkat M/S Carelialla

Aloita tai päätä matkasi risteilyyn Saimaan kanavaa pitkin reitillä Lappeenranta-Viipuri tai toisinpäin. Upeat maisemat, maukas ruoka ja raikas kesätuuli kuuluvat lomaan.

Caravan-paketti kahdelle

Edullinen majoitus- ja risteilypaketti asuntovaunun kanssa matkustaville. Hinta 185 € / 2 aikuista.

 

Viisumivapaat risteilyt

Bussikuljetuksia risteilymatkoillemme

Kysy yhteistyökumppaneiltamme risteilymatkoja, joihin sisältyy bussikuljetus Lappeenrantaan!
Lisää reittejä tulossa kevään 2017 aikana.

Matkamatias Ky Matti Turunen, www.matkamatias.fi
MatkaSavo, www.matkasavo.fi

Katso matkapäivät ja -reitit tästä:

Hotelleja Lappeenrannassa

Jos tarvitset majoitusta Lappeenrannassa ennen tai jälkeen risteilysi, ota yhteyttä:

Scandic Patria, puh. 05-677 511, patria(at)scandichotels.com, www.scandichotels.fi
Original Sokos Hotel Lappee, puh. 010 762 1000, lappee.lappeenranta(at)sokoshotels.fi, www.sokoshotels.fi
Hotelli Cumulus, puh. 05-677 811, lappeenranta.cumulus(at)restel.fi, www.cumulus.fi
Lappeenrannan Kylpylä, puh. 020 761 3761, myyntipalvelu(at)lappeenrannankylpyla.fi, www.kylpyla.info
Kesähotelli Karelia Park, puh. 05-453 0405, park(at)karelia-park.fi, www.karelia-park.fi
Gasthaus Kantolankulma, puh. 050-328 7595, gasthaus.lappeenranta(at)co.inet.fi, www.gasthauslappeenranta.com
CitiMOTEL, puh. 040-689 7977, citimotel(at)gmail.com, www.citimotel.fi 

 


 

Yksi Suomen seitsemästä ihmeestä - Lemin Särä

Yksi Suomen seitsemästä ihmeestä - Lemin Särä

Särä on tuhatvuotisen perinteen mukaisesti valmistettua lammasherkkua. Hidas kypsytys takaa suussa sulavan makunautinnon. Lemiläiseen tapaan särää nautitaan hartaasti ja niin monta kierrosta kuin maistuu. Ravintola Kippurasarvessa - Suomen ainoassa yhteen ruokalajiin erikoistuneessa ravintolassa - särää valmistetaan ympäri vuoden.
www.sarapirtti.fi

Apua verkkokauppavaraukseen

Apua verkkokauppavaraukseen

Mitä tietoja tarvitset verkkokauppavarausta varten? Minkä pankkien tunnuksilla varauksen voi maksaa?

Lue tästä ohjeita verkkokauppavaraukseen.

Hyvä tietää risteilystä

Hyvä tietää risteilystä

Tästä löydät käytännön ohjeita risteilylle.

M/S Carelia lähtee Lappeenrannan matkustajasatamasta, osoite Satamatie 3, Lappeenranta.  Lähtöterminaalin lähellä on maksuton pysäköintialue.

Lappeenranta

Lappeenranta

Hyväntuulinen ja kansainvälinen yliopistokaupunki näyttää parhaat puolensa Saimaalta, M/S Carelian Viipurin risteilyillä. 

Nähtävää Viipurissa

Nähtävää Viipurissa

Viipuri on lähellä ja mitä mainioin kaupunkilomakohde. Viipuri on täynnä mielenkiintoista nähtävää, edullista shoppailtavaa, herkullista ruokaa ja suomalaista historiaa. Viipurin kaupunki perustettiin vuonna 1293 ja nimi Viborg tarkoitti alkujaan ”pyhää linnaa”.

Ostoksia Viipurissa

Ostoksia Viipurissa

Viehättävä Viipuri on ostosmatkailijalle pieni paratiisi. Tavarataloista ja lukuisista pikkuliikkeistä teet edullisia ostoksia: pellavaa, kenkiä, laukkuja, kristallia, kosmetiikkaa, makeisia - ja kaikkea muuta mahdollista.

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio