SAIMAATRAVEL

Ostoksia Viipurissa

Viehättävä Viipuri on ostosmatkailijalle pieni paratiisi. Tavarataloista ja lukuisista pikkuliikkeistä teet edullisia ostoksia: pellavaa, kenkiä, laukkuja, kristallia, kosmetiikkaa, makeisia - ja kaikkea muuta mahdollista.

Kauppahallissa voit aistia vilkasta vanhanajan tunnelmaa, sieltä löytyvät niin kristallit, pellavat kuin venäläisen keittiön herkutkin. Vanhan kaupungin kujilta löytyy ihastuttavia pikkuputiikkeja, joista voi ostaa kenkiä, laukkuja ja matkamuistoja. Vanhassa kaupungissa lähellä Viipurin linnaa on avattu Riga Soap Manufacture -kauppa, jossa myydään käsintehtyjä saippuoita.

Ostosmatkailijan kannattaa tutustua kävelykatu Prospekt Leninan (ent. Torkkelinkatu) kivijalkakauppojen valikoimiin. Kauppatorilta lähtevä katu ulottuu aina Patterimäelle asti ja sen varrelta löytyy monia mielenkiintoisia kauppoja ja putiikkeja. Matkan varrella voi pyörähtää myös Punaisen torin (ent. Punaisen lähteen tori) ympärillä oleviin kauppoihin. Niistä löytyy mm. vaatteita, koruja, kosmetiikkaa ja leluja.

Viipurissa voi tehdä edullisia kosmetiikkaostoksia. Rive Gauche -ketjun kosmetiikkaliike sijaitsee Punaisen lähteen torin laidassa ja on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka.

Lue tästä lisää matkavaihtoehdoista

Suosittelemme Viipurissa esimerkiksi näitä ostospaikkoja:

Kauppahalli
Kauppahalli Pyöreän Tornin vieressä on monelle tuttu ostospaikka, mistä voi ostaa miltei kaikkea. Suosittuja tuliaisia ovat esim. makeiset ja etikkasäilykkeet, pellavatuotteet, neuleet, astiat ja kristallit. Kauppahallista löytyy myös matkamuistoja joka lähtöön, niin maatuskoita kuin korejakin.

Tavaratalo Karusel
Ulitsa Gospitalnaja 1
Karusel sijaitsee n. 1 km kaupungin keskustan ulkopuolella, Viipurin linnan takana kaupungista päin katsottuna. Tavaratalosta löytyy elintarvikkeiden lisäksi taloustavaroita, astioita, leluja sekä kenkiä ja vaatteita.

Rive Gauche -kosmetiikkaliike
Ulitsa Severnaja 12
Rive Gauche -ketjun kosmetiikkaliikkeessä voit tehdä edullisia löytöjä. Valikoimista löytyvät niin suomalaisille tuttu Lumene kuin kansainväliset kosmetiikkabrändit Chanelista Dioriin.
www.rivegauche.ru

Pellavakauppa
Moskovskij Prospekt 1
Pellavakankaita kaikissa mahdollisissa väreissä sekä valmiita pellavavaatteita, pöytäliinoja, laudeliinoja, lakanoita, vuodevaatteita jne.

Lelukauppa Igruski
Leningradskoe Shosse 1
Kattava valikoima leluja kaikenikäisille lapsille.

Herkkukauppa Wiborg
Ulitsa Krepostnaja 3
Keskiaikaiseen tyyliin sisustetussa kaupassa myydään paikallisia herkkuja, kuten Viipurin rinkeleitä, juustoja, hunajaa ja makkaroita. Matkamuistoksi voi hankkia myös mm. keskiajan tyyliin tehtyjä saviastioita.

Riga Soap Manufacture -saippuakauppa
Ulitsa Krepostnaja 8A
Myynnissä käsintehtyjä saippuoita, jotka tehdään perinteisten reseptien mukaan. Tuotevalikoima on vaikuttava: tuoksusaippuoita, voiteita, sauna- ja kylpytuotteita, samppoita, suihkusaippuoita yms. Kaupan tuoksu on huumaava!
www.rigasoap.com

Kristall
Prospekt Lenina 12
Votkatehtaan myymälä, jossa vodkaa myydään paitsi pulloissa, myös upeissa keramiikkakarahveissa.
www.kristall.ru

Tavaratalo "Dom torgovli"
Prospekt Lenina 11
Prospekt Leninan eli entisen Torkkelinkadun Kauppahallia vastapäisessä päädyssä oleva 2. kerroksinen tavaratalo, jossa myydään vaatteita, kenkiä, laukkuja, elektroniikkaa, huonekaluja yms.

Käsityökauppa
Ulitsa Progonnaja 1
Viehättävä pieni matkamuistomyymälä sijaitsee lähellä kauppatoria, linnalle vievän kadun varrella. Täältä voit ostaa perinteisiä käsitöitä - koruja, neuleita, tauluja jne.

Ostoksia ViipurissaOstoksia ViipurissaOstoksia ViipurissaOstoksia Viipurissa

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio