SAIMAATRAVEL

Ohjelmapalvelut Venäjällä

Tutustu alla valmiisiin paketteihin ja kysy tarvittaessa lisää toimistostamme - räätälöimme juuri teille sopivimman paketin!

Ohjelmaehdotuksia ryhmille


Viipurissa

Viipuri on viime vuosina kokenut kasvojen kohotuksen. Kaupungin ydintä, vanhaa kaupunkia, on restauroitu ahkerasti ja työ jatkuu yhä.

Entiseen Viipurin taidemuseoon avattiin kesällä 2010 Eremitaasin sivutoimipiste, jossa on nähtävillä upeita vaihtuvia näyttelyitä Eremitaasin kokoelmista. Museo on avoinna ti-su klo 11.00-19.00, maanantaisin suljettu. Kysy lippuja kauttamme!

Viipurin merkittävimpiä nähtävyyksiä ovat edelleen Viipurin linna, jonka rakentamisen Torkkeli Knuutinpoika aloitti vuonna 1293 ja ainutlaatuinen maisemapuisto Monrepos. Mutta kaupungista löytyy myös paljon uutta katseltavaa ja koettavaa.

Viipurin lähellä sijaitsevassa Viikinkikylä Svargasissa viikinkiasuiset kyläläiset opettavat viikinkiajan elämää ja metsästystaitoja.

Pyydä tarjous ryhmällesi seuraavista erikoisohjelmista:
 

Knut Posse ja taikajuoma

Seuraa ritarien taisteluita, opettele keskiaikaisia tansseja, nauti taikajuomaa ja kuvauta itsesi ritarien kanssa!

Iloinen illanvietto Pyöreässä Tornissa

Vietä hauska ilta tunnelmallisessa Pyöreässä Tornissa. Maineikas viipurilainen kansantanssiryhmä Veresk saa laulullaan ja soitollaan vieraat viihtymään ja osallistumaan mukaan iloiseen menoon. Illan kruunaa runsas ja maittava juhlaillallinen.

Muistatko Monrepos’n

Opastettu kierros historiallisesti ja arkkitehtuurisesti ainutlaatuiseen luonnonpuistoon, jossa menneisyys herää henkiin.

Viipurin linna

Paikallisoppaan johdolla tutustutaan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvaan Viipurin linnaan, jonka Torkkeli Knuutinpoika perusti vuonna 1293. Kierroksella tutustutaan monipuoliseen museokokoelmaan; mm. 1500-1600 -luvun aseisiin, rajavalvontaan liittyviin esineisiin, luontonäyttelyyn sekä esineistöön Suomen itsenäisyyden ajalta. Pyhän Olavin tornista on hienot näkymät yli Viipurin.

Vietä hetki viikinkinä

Viikinkikylä Svargas lähellä Viipuria vie sinut viikinkien aikaan. Pukeudu haarniskaan ja taistele kuten entisajan viikingit! Pääset itse mukaan kokemaan viikinkien elämää leikin muodossa.

Pietarissa

Esimerkkejä ryhmille räätälöitävistä matkoista:

 

Mannerheimin jalanjäljillä Pietarissa (3 päivää)

Tutustumme Suomen Marsalkka C.G.E. Mannerheimin mielenkiintoisen elämän vaiheisiin vuosisadan vaihteen Pietarissa. Opastetulla kierroksella tulevat tutuksi mm. nuoruuden ajan asuintalot, Chevalier-kaartin majapaikka, joka nykyään toimii Marshall-hotellina, hotellin Mannerheim-näyttely jne.

Palatsien Pietari (3 päivää)

Tällä matkalla avaamme Pietarin palatsien kullatut kaksoisovet ja pääsemme tutustumaan kaikkiin Pietarin keskeisimpiin rakennustaiteen helmiin. Samalla käymme vaihtoehtoisesti joko Pavlovskin tai Pushkinin palatsissa kaupungin ulkopuolella.

Katsaus Venäjän taiteeseen (3 päivää)

Venäjä on läpi maailman sivun antanut vankan panoksen maailman taiteeseen. Aloitamme tutustumisen Ilja Repinin kotimuseosta Karjalan kannaksella ja käymme syventämässä taide-elämyksemme Venäläisen taiteen museossa ja Eremitaasin kokoelmissa.

Koululaisten Pietari (3 päivää)

Elävää lähialueen historiaa koululaisille ja muutenkin mukavaa yhdessäoloa Pohjolan Venetsiassa. Lähestymistapa on koululaisille sopiva ja suunniteltu oppilaiden luokka-asteen mukaan. Sopiva suhde kulttuuria, historiaa ja vapaa-ajan viettoa tekee matkasta samalla sekä hyödyllisen että viihdyttävän.

Ohjelmapalvelut Venäjällä

Nähtävää Pietarissa

Nähtävää Pietarissa

Pietari on Venäjän toiseksi suurin ja Euroopan neljänneksi suurin kaupunki, sekä maailman pohjoisin yli miljoonan asukkaan kaupunki noin 4,7 miljoonan asukasmäärällään.

Nähtävää Viipurissa

Nähtävää Viipurissa

Viipuri on lähellä ja mitä mainioin kaupunkilomakohde. Viipuri on täynnä mielenkiintoista nähtävää, edullista shoppailtavaa, herkullista ruokaa ja suomalaista historiaa. Viipurin kaupunki perustettiin vuonna 1293 ja nimi Viborg tarkoitti alkujaan ”pyhää linnaa”.

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio