SAIMAATRAVEL

Ohjelmapalvelut Saimaalla

Onko ryhmäsi tulossa Lappeenrantaan? Meiltä löydät kiehtovan yhdistelmän kaunista luontoa, kulttuurielämyksiä sekä rentoa eteläkarjalaista elämänmenoa.

Historiallista tunnelmaa linnoituksen mukulakivikaduilla, iloista elämänmenoa satamassa ja maankuuluja vetyjä ja atomeja kahvikioskeista. Todellinen kulinaristi kokeilee Suomen perinteisintä herkkua, Lemin kuuluisaa särää. Tai mitä jos kokeilisit näitä:

Ehdotuksia ryhmille Etelä-Karjalassa

  • Särä-ateria Lemillä, yksi Suomen seitsemästä ihmeestä
  • Rakuunamäen Punahousut eli suomalaisen ratsuväen historia
  • Imatrankoski ja Valtionhotelli
  • Ylämaan jalokivikylä
  • Räätälöidyt tilausristeilyt Saimaalle m/s Brahella
  • Viisumivapaat risteilyt Saimaan kanavaa pitkin Viipuriin ja Pietariin m/s Carelialla


Meiltä kannattaa kysyä myös Lappeenrannan majoitus- ja retkivaraukset. Pyydä tarjous, me paketoimme ryhmällesi unohtumattoman matkan.

Lisätiedot, tarjouspyynnöt ja varaukset:
seija.jantti(at)saimaatravel.fi

Matkaehdotuksia ryhmille löydät tästä.

 

Saimaa

Saimaa

Suomen suurin vesistö Saimaa on Euroopan suurin yhtenäinen järvialue, 120 järven ja yli 14 000 saaren ja tuhansien salmien muodostama puhtaiden sinisten vesien ja uskomattoman kauniin, vehreän luonnon muodostama kokonaisuus. Saimaan pinta-ala on 4460 km², rantaviivan pituus 14850 km ja keskisyvyys noin 17 m. Saimaa tunnetaan luonnonkauniista, vaihtelevista maisemistaan. m/s Brahen risteilyllä voit ihailla pittoreskeja mökkisaaria, upeita huviloita mutta myös lähes erämaata muistuttavaa asumatonta järviluontoa, luonnonhiekkarantoja ja jylhiä kalliorantoja. Saimaalla on yli 3000 kilometriä merkittyä laivaväylää, jonka varrelle mahtuu lukemattomia mieleenpainuvia maisemia. 

Lappeenranta

Lappeenranta

Hyväntuulinen ja kansainvälinen yliopistokaupunki näyttää parhaat puolensa Saimaalta, M/S Carelian Viipurin risteilyillä. 

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio