SAIMAATRAVEL

Kaksi Viipuria - Välissä Saimaan kanava

Lappeenrannan vierailulla voit piipahtaa Viipurissa. Tutustu Viipurin pienoismalliin Etelä-Karjalan museossa ja lähde sitten nykyiseen Viipuriin. Kysy tarjous ryhmällesi toimistoltamme.

Tutustu ensin Viipurin pienoismalliin Etelä-Karjalan museossa Lappeenrannassa ja sitten nykyiseen Viipuriin. Kaupunki puhuttelee yli 700-vuotiaalla historiallaan. Matka taittuu pitkin historiallista Saimaan kanavaa M/S Carelialla. Seuraat sulkujen toimintaa ja nautit kauniista maisemista ja leppoisasta ohjelmasta. Perillä Viipurissa nouset Viipurin linnan torniin ja koko vanha kaupunki on kämmenelläsi. Kaupunki on täynnä edullisia ostospaikkoja sekä idyllisiä kahviloita ja ravintoloita. 

Hinta: 75 € / henkilö, sisältää n. 2 tunnin kiertoajelun Lappeenrannassa, pääsymaksun Etelä-Karjalan museoon ja viisumivapaan päivämatkan Viipuriin (Huom! Hinta 88 € / henkilö heinäkuun lähdöillä ja Viipurin lauantai-lähdöillä). Hinta voimassa vähintään 30 henkilön ryhmille. Pienemmät ja isommat ryhmät hinnoitellaan erikseen.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kokeile myös näitä Lappeenrannan vierailullasi. 

  • Särä-ateria Lemillä, yksi Suomen seitsemästä ihmeestä
  • Rakuunamäen Punahousut eli suomalaisen ratsuväen historia
  • Imatrankoski ja Valtionhotelli
  • Ylämaan jalokivikylä
  • Räätälöidyt tilausristeilyt Saimaalle
  • Viisumivapaat risteilyt Saimaan kanavaa pitkin Viipuriin ja Pietariin M/S Carelialla

Paketoimme ryhmällesi ikimuistoisen Lappeenrannan matkan.
 

Lisätiedot, tarjouspyynnöt ja varaukset:
saimaatravel(at)saimaatravel.fi

 

Kaksi Viipuria - Välissä Saimaan kanava

Saimaan kanava

Saimaan kanava

Kanavan rakentaminen aloitettiin 1800-luvun alkupuolella ja se avattiin liikenteelle 1856. Avajaisia juhlittiin karjalaiseen tapaan räiskyvästi, jopa niin, että Viipurin linnan torni paloi. Rakennustöitä jatkettiin vielä 1900-luvun alussa, kun kanava havaittiin liian pieneksi suureneville aluksille.

Nykyinen kanava on noin 43 km pitkä ja sijaitsee puoleksi Suomen ja Venäjän alueella.

Korkeusero merenpintaan on 76 m ja se on porrastettu kahdeksalla sululla. Sulun pituus on 85 m ja leveys 13,2 m, putouskorkeus vaihtelee 5,5 – 12,7 m välillä.

Lisätietoja Saimaan kanavasta tästä.  

Viisumit Venäjälle meiltä

Kun matkustat Venäjälle, tarvitset passin lisäksi viisumin. Meiltä saat monikertaviisumit, kertaviisumit loma- ja liikematkoille, ryhmäviisumit, opiskeluviisumit, työviisumit ja risteilyviisumit joko SaimaaTravelin tai itse hankkimallasi kutsulla. Ota yhteyttä.

Lappeenranta

Lappeenranta

Hyväntuulinen ja kansainvälinen yliopistokaupunki näyttää parhaat puolensa Saimaalta, M/S Carelian Viipurin risteilyillä. 

Nähtävää Viipurissa

Nähtävää Viipurissa

Viipuri on lähellä ja mitä mainioin kaupunkilomakohde. Viipuri on täynnä mielenkiintoista nähtävää, edullista shoppailtavaa, herkullista ruokaa ja suomalaista historiaa. Viipurin kaupunki perustettiin vuonna 1293 ja nimi Viborg tarkoitti alkujaan ”pyhää linnaa”.

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio