SAIMAATRAVEL
Viipuri

Kaupunkilomat Viipuriin

Viipuri on lähellä ja mitä mainioin kaupunkilomakohde. Viipuri on täynnä mielenkiintoista nähtävää, edullista shoppailtavaa, herkullista ruokaa, huokeita hemmottelupalveluita ja suomalaista historiaa. Kätevimmin piipahdat sinne risteilykauden ulkopuolella junalla.

Matka Lappeenrannan Vainikkalan asemalta Viipuriin kestää vain puoli tuntia, Helsingistä Viipuriin pääsee kahdessa ja puolessa tunnissa. Passi- ja tullitarkastukset hoidetaan junan kulkiessa, joten turhaa odottelua ei ole. Lappeenrannasta pääset kätevästi Viipuriin myös pikavuorobussilla.

Saimaan Matkaverkosta saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta: junaliput, majoituksen, viisumin, kuljetukset ja mahdolliset muut oheispalvelut kaupunkimatkoille Viipuriin ja Pietariin sekä muualle Venäjälle. Tutustu kaupunkilomakohteisiimme Viipuriin, Pietariin ja Moskovaan. Kysy myös muita vaihtoehtoja.

Lisätiedot, tarjouspyynnöt ja varaukset puhelimitse 05 5410 100 tai sähköpostitse saimaatravel(at)saimaatravel.fi 

Muista kesäaikaan vaivattomat viisumivapaat risteilyt!

Bussimatkat Viipuriin

Lähde seuramatkalle Viipuriin rentoutumaan ja tekemään edullisia ostoksia. Matkalla majoitutaan hotelli Victoriassa Kauppatorin laidalla.

 

Tunnelmallinen illanvietto  Pyöreän Tornin hämärässä

Vietä ystävien tai työkavereiden kanssa elämyksellinen ilta tunnelmaa ja historiaa huokuvassa ravintola Pyöreässä Tornissa!

Kaupunkiloma Viipurissa, 2 pv

Viehättävä Viipuri on ostosmatkailijan pieni paratiisi. Lukuisissa pikkuliikkeissä ja tavarataloissa teet löytöjä ja edullisia ostoksia: pellavaa, kenkiä, laukkuja ja kristallia.

Päivä Viipurissa

Lähde Viipuriin herkuttelemaan ja tekemään edullisia ostoksia. Viehättävä Viipuri palkitsee ostosmatkailijan edullisilla hinnoilla.

 

Kaupunkilomat Viipuriin

Herkkukauppa Wiborg

Herkkukauppa Wiborg

Keskiaikaiseen tyyliin sisustetussa kaupassa myydään paikallisia herkkuja, kuten Viipurin rinkeleitä, juustoja, hunajaa ja makkaroita. Matkamuistoksi voi hankkia myös mm. keskiajan tyyliin tehtyjä saviastioita.
Ryhmille voi kauttamme tilata maistiaistilaisuuden.

Kauppa on avoinna joka päivä klo 11.00-18.00 ja sijaitsee osoitteessa Linnankatu 3 (Krepostnaja 3).
 

Kauneussalonki "Tout a fait"

Kauneussalonki

Varaa rentouttava hieronta, kasvohoito, manikyyri tai pedikyyri "Tout a fait" -kauneussalongista Viipurin keskustassa, katso tästä salongin mainos.
Kauneussalonki on avoinna päivittäin, osoite prospekt Lenina 10, 2.kerros.
www.toutafait.ru
 

Lahjakortti

Lahjakortti

Saimaan Matkaverkon lahjakortti on loistava lahjaidea! Palkitse työntekijä, muista syntymäpäiväsankaria viisumivapaalla risteilyllä tai yllätä rakkaasi yhteisellä viikonlopulla romanttisessa Pietarissa. Kysy meiltä lisää lahjaideoita!

 

 

Viisumit Venäjälle meiltä

Kun matkustat Venäjälle, tarvitset passin lisäksi viisumin. Meiltä saat monikertaviisumit, kertaviisumit loma- ja liikematkoille, ryhmäviisumit, opiskeluviisumit, työviisumit ja risteilyviisumit joko SaimaaTravelin tai itse hankkimallasi kutsulla. Ota yhteyttä.

Nähtävää Viipurissa

Nähtävää Viipurissa

Viipuri on lähellä ja mitä mainioin kaupunkilomakohde. Viipuri on täynnä mielenkiintoista nähtävää, edullista shoppailtavaa, herkullista ruokaa ja suomalaista historiaa. Viipurin kaupunki perustettiin vuonna 1293 ja nimi Viborg tarkoitti alkujaan ”pyhää linnaa”.

Ostoksia Viipurissa

Ostoksia Viipurissa

Viehättävä Viipuri on ostosmatkailijalle pieni paratiisi. Tavarataloista ja lukuisista pikkuliikkeistä teet edullisia ostoksia: pellavaa, kenkiä, laukkuja, kristallia, kosmetiikkaa, makeisia - ja kaikkea muuta mahdollista.

Ravintoloita Viipurissa

Ravintoloita Viipurissa

Viipurin ravintolat tarjoavat hyvää ruokaa ja maistuvia juomia! Ravintoloita on moneen makuun - suuria ja pieniä, tyylikkäitä ja rentoja, keskiaikaisia ja moderneja.

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio