Saimaa Travel
FI | EN

Tutustu alla valmiisiin paketteihin ja kysy tarvittaessa lisää toimistostamme – räätälöimme juuri teille sopivimman paketin!

Ohjelmaehdotuksia ryhmille Viipurissa

Viipuri on viime vuosina kokenut kasvojen kohotuksen. Kaupungin ydintä, vanhaa kaupunkia, on restauroitu ahkerasti ja työ jatkuu yhä.

Entiseen Viipurin taidemuseoon avattiin kesällä 2010 Eremitaasin sivutoimipiste, jossa on nähtävillä upeita vaihtuvia näyttelyitä Eremitaasin kokoelmista. Museo on avoinna ti-su klo 11.00-19.00, maanantaisin suljettu. Kysy lippuja kauttamme!

Viipurin merkittävimpiä nähtävyyksiä ovat edelleen Viipurin linna, jonka rakentamisen Torkkeli Knuutinpoika aloitti vuonna 1293 ja ainutlaatuinen maisemapuisto Monrepos. Mutta kaupungista löytyy myös paljon uutta katseltavaa ja koettavaa.

Viipurin lähellä sijaitsevassa Viikinkikylä Svargasissa viikinkiasuiset kyläläiset opettavat viikinkiajan elämää ja metsästystaitoja.

Pyydä tarjous ryhmällesi seuraavista erikoisohjelmista:

Knut Posse ja taikajuoma

Seuraa ritarien taisteluita, opettele keskiaikaisia tansseja, nauti taikajuomaa ja kuvauta itsesi ritarien kanssa!

Iloinen illanvietto Pyöreässä Tornissa

Vietä hauska ilta tunnelmallisessa Pyöreässä Tornissa. Maineikas viipurilainen kansantanssiryhmä Veresk saa laulullaan ja soitollaan vieraat viihtymään ja osallistumaan mukaan iloiseen menoon. Illan kruunaa runsas ja maittava juhlaillallinen.

Muistatko Monrepos’n

Opastettu kierros historiallisesti ja arkkitehtuurisesti ainutlaatuiseen luonnonpuistoon, jossa menneisyys herää henkiin.

Viipurin linna

Paikallisoppaan johdolla tutustutaan kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvaan Viipurin linnaan, jonka Torkkeli Knuutinpoika perusti vuonna 1293. Kierroksella tutustutaan monipuoliseen museokokoelmaan; mm. 1500-1600 -luvun aseisiin, rajavalvontaan liittyviin esineisiin, luontonäyttelyyn sekä esineistöön Suomen itsenäisyyden ajalta. Pyhän Olavin tornista on hienot näkymät yli Viipurin.

Vietä hetki viikinkinä

Viikinkikylä Svargas lähellä Viipuria vie sinut viikinkien aikaan. Pukeudu haarniskaan ja taistele kuten entisajan viikingit! Pääset itse mukaan kokemaan viikinkien elämää leikin muodossa.

Ajankohtaista

Viipurin viisumivapaat risteilyt kesälle 2017 varattavissa!

Varaa kesän viisumivapaa risteily verkkokaupastamme tai toimistostamme.

Jatka lukemista

Ravintola Espilä avattu Viipurissa!

Torkkelinpuiston paviljonkiravintola Espilä oli suomalaisen Viipurin suosikkiravintola, joka tuhoutui sotien aikana.

Jatka lukemista

Saimaa Travel on nyt Lappeenrannan rautatieasemalla!

Toimistomme sijaitsee Lappeenrannan rautatieasemalla, tervetuloa asiakkaaksi!

Jatka lukemista

Varaa verkossa