Saimaa Travel
FI | EN

Ylämaa tunnetaan ainutlaatuisesta jalokivestään – spektroliitista.

Opastetulla retkellä vierailet maailmankuulun spektroliitin esiintymisalueella ja tutustut omin silmin ja käsin kansalliseen jalokiveemme louhinta-alueella, jalokivikylän myyntinäyttelyissä ja jalokivimuseossa.  Maukkaan kotiruokalounaan nautit Jalokivikylän Korupirtissä.

Ylämaalta matka jatkuu kaunista maaseutureittiä pitkin Pulsaan. Vuonna 1869 rakennettu Pulsan aseman päärakennus toimii kahvilana, jossa kahvitarjoilun lomassa kuulet mielenkiintoisia tarinoita asema-alueen historiasta.

Kesto: 4 tuntia
Hinta:  65 € / henkilö sisältää opastuksen Jalokivikylässä, louhoskäynnin, louhokselta itse poimitut spektroliittikivet, pääsymaksun Jalokivimuseoon, lounaan Korupirtissä, opastuksen ja kahvit Pulsan asemalla.

* Pulsan aseman entisessä odotussalissa toimii Sisustusliike Valkoinen Tila tarjoten kauniita sisustustuotteita kotiin ja lahjaksi. Kannattaa varata reilusti aikaa!

Hinta on voimassa vähintään 30 henkilön ryhmälle, jolla on oma bussi. Tilaamme lisämaksusta myös kuljetuksen. Pyydä tarjous pienemmille ja isommille ryhmille!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ajankohtaista

Viipurin viisumivapaat risteilyt kesälle 2017 varattavissa!

Varaa kesän viisumivapaa risteily verkkokaupastamme tai toimistostamme.

Jatka lukemista

Ravintola Espilä avattu Viipurissa!

Torkkelinpuiston paviljonkiravintola Espilä oli suomalaisen Viipurin suosikkiravintola, joka tuhoutui sotien aikana.

Jatka lukemista

Saimaa Travel on nyt Lappeenrannan rautatieasemalla!

Toimistomme sijaitsee Lappeenrannan rautatieasemalla, tervetuloa asiakkaaksi!

Jatka lukemista

Varaa verkossa