SAIMAATRAVEL

Hauskimmat lomat Saimaalla ja Venäjällä!

Tilaa esitteemme toimistostamme. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää liittyen tarjoamiimme matkoihin, soita Lappeenrannan toimistoomme, puh. (05) 5410 100 tai lähetä sähköpostia saimaatravel(at)saimaatravel.fi

Kaupunkiloma Viipurissa, 2 pv

Viehättävä Viipuri on ostosmatkailijan pieni paratiisi. Lukuisissa pikkuliikkeissä ja tavarataloissa teet löytöjä ja edullisia ostoksia: pellavaa, kenkiä, laukkuja ja kristallia.

Kaupunkiloma Pietarissa, 3 pv

Pietari tarjoaa kaikkea: kulttuuria, taidetta, huippumuotia, sirkusta sekä ihania ravintoloita ja kahviloita.

Kaupunkiloma Moskovassa

Lähde omatoimiselle kaupunkilomalle mahtavaan Moskovaan ja koe koko venäläisyyden ydin. Shoppaile, katsele nähtävyyksiä, nauti taiteesta, oopperasta, baletista, hyvästä ruuasta ja suurkaupungin sykkeestä. Mitä tahansa haluatkin, sen Moskova tarjoaa.

Kaupunkiloma Pietarissa, 2 pv

Kahden päivän matkallakin jää aikaa tutustua kaupunkiin! Pietari on monipuolisuudessaan yksi Euroopan parhaista kaupunkilomakohteista. Sieltä jokainen löytää itselleen jotakin.

 

Saimaa

Saimaa

Suomen suurin vesistö Saimaa on Euroopan suurin yhtenäinen järvialue, 120 järven ja yli 14 000 saaren ja tuhansien salmien muodostama puhtaiden sinisten vesien ja uskomattoman kauniin, vehreän luonnon muodostama kokonaisuus. Saimaan pinta-ala on 4460 km², rantaviivan pituus 14850 km ja keskisyvyys noin 17 m. Saimaa tunnetaan luonnonkauniista, vaihtelevista maisemistaan. m/s Brahen risteilyllä voit ihailla pittoreskeja mökkisaaria, upeita huviloita mutta myös lähes erämaata muistuttavaa asumatonta järviluontoa, luonnonhiekkarantoja ja jylhiä kalliorantoja. Saimaalla on yli 3000 kilometriä merkittyä laivaväylää, jonka varrelle mahtuu lukemattomia mieleenpainuvia maisemia. 

Lappeenranta

Lappeenranta

Hyväntuulinen ja kansainvälinen yliopistokaupunki näyttää parhaat puolensa Saimaalta, M/S Carelian Viipurin risteilyillä. 

Nähtävää Moskovassa

Nähtävää Moskovassa

Venäjän länsipuolella sijaitseva Venäjän Federaation pääkaupunki Moskova on Euroopan suurin kaupunki reilulla kymmenellä miljoonalla asukkaallaan.

Nähtävää Pietarissa

Nähtävää Pietarissa

Pietari on Venäjän toiseksi suurin ja Euroopan neljänneksi suurin kaupunki, sekä maailman pohjoisin yli miljoonan asukkaan kaupunki noin 4,7 miljoonan asukasmäärällään.

Nähtävää Viipurissa

Nähtävää Viipurissa

Viipuri on lähellä ja mitä mainioin kaupunkilomakohde. Viipuri on täynnä mielenkiintoista nähtävää, edullista shoppailtavaa, herkullista ruokaa ja suomalaista historiaa. Viipurin kaupunki perustettiin vuonna 1293 ja nimi Viborg tarkoitti alkujaan ”pyhää linnaa”.

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio