SAIMAATRAVEL

Caravan-paketti kahdelle

Edullinen majoitus- ja risteilypaketti asuntovaunun kanssa matkustaville. Hinta 185 € / 2 aikuista.

 

Majoitu omaan asuntovaunuun Saimaan rannalle Huhtiniemen Matkailukeskukseen ja lähde viisumivapaalle minilomalle päiväksi Viipuriin.

Risteile historiallista Saimaan kanavaa pitkin viehättävään Viipuriin yhden päivän lomaristeilylle. Ehdit tutustua kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin sekä tehdä edullisia ostoksia.

Piipahda kauppahallin tiiviiseen tunnelmaan, tee shoppailulöytöjä Viipurin pienissä ja viehättävissä putiikeissa, nauti Vanhan kaupungin ja sen sokkeloisten kujien tunnelmasta ja vehreistä puistoista. Vieraile Viipurin Linnassa tai upeassa Eremitaasin sivupisteessä ihailemassa mittaamattoman arvokkaita taideaarteita. Viipurista ja sen nähtävyyksistä voit lukea lisää oikealla olevasta linkistä.

Hinta/asuntovaunu 2017:

185 € / 2 aikuista
90 € / lisäaikuinen
50 € / lapsi 2 - 15 v.
10 € / lapsi alle 2 v.

Palvelumaksu 10 € / varaus.

Viipurin satamamaksu 7,5 € / henkilö lisätään kaikkiin varauksiin.
(Vuoden 2017 satamamaksun hinta selviää kevään kuluessa, pidätämme oikeuden muutoksiin). 
Satamamaksua ei peritä alle 2-vuotiailta.

Hintaan sisältyy:

  • Asuntovaunu- tai leirintämaksu kahdelle 2 vrk
  • Päivän viisumivapaa laivamatka M/S Carelialla Viipuriin
     

Huom! Vaunumaksussa sähkö ei sisälly hintaan, maksu paikan päällä.

Lisämaksusta laivalla:

  • Risteilyvarauksen yhteydessä ennakkoon tilatut ja maksetut ateriat m/s Carelialla noutopöydästä 21 € / henkilö, 9 € / lapsi 2-15 v . .. Lounas tai päivällinen laivalla varattuna 24 € / henkilö, 10 € / lapsi 2-15 v.
  • m/s Carelialla voit myös tilata á la carte -listalta.

Caravanpaketti on valmismatka, joka kuuluu valmismatkavakuuden piiriin. Vakuus on asetettu Suomessa kuluttajavirastolle.

Passikopio

Viisumivapaalle risteilylle tarvitaan kopio voimassa olevan passin kuvasivusta toimistoomme viimeistään 3 päivää ennen matkaa (jos lähtöpäivä on ma, to, pe tai la).
Jos lähtöpäivä on ti tai ke, tarvitaan passikopio matkaa edeltävänä perjantaina. Passikopiot tarvitaan n. klo 13 mennessä, mutta viime hetken varauksissa voit tarkistaa ajan toimistostamme.

Passinkopion voi toimittaa sähköisesti osoitteeseen saimaatravel(at)saimaatravel.fi tai lähettää postitse Saimaan Matkaverkkoon osoitteeseen Ratakatu 23, 53100 LAPPEENRANTA. Huom! Passi mukaan matkalle! Lähtöselvitys alkaa puoli tuntia ennen M/S Carelian lähtöä.

Huomioithan ulkomaalaisten matkustajien osalta: Jos matkustajalta vaaditaan viisumi Schengen-alueelle, tulee viisumin olla vähintään 2-kertaviisumi, että matkustaja pääsee palaamaan takaisin Suomeen risteilyn jälkeen.

Lisätietoja Huhtiniemen Matkailukeskuksesta www.huhtiniemi.com 

Lisätiedot, tarjouspyynnöt ja varaukset puhelimitse 05 5410 100 tai sähköpostitse saimaatravel(at)saimaatravel.fi

Laivan aikataulu

Lähtö Lappeenrannasta 7:45.
Perillä Viipurissa n. 13:15.

Lähtö Viipurista 16:15.
Perillä Lappeenrannassa n. 21:45.


Kaikki ajat ovat paikallisia. Lähtöselvitys alkaa puoli tuntia ennen laivan lähtöä. Suomen ja Venäjän välillä ei ole aikaeroa kesäaikaan.


Lähtöpäivät

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Caravan-paketti kahdelle

Saimaan kanava

Saimaan kanava

Kanavan rakentaminen aloitettiin 1800-luvun alkupuolella ja se avattiin liikenteelle 1856. Avajaisia juhlittiin karjalaiseen tapaan räiskyvästi, jopa niin, että Viipurin linnan torni paloi. Rakennustöitä jatkettiin vielä 1900-luvun alussa, kun kanava havaittiin liian pieneksi suureneville aluksille.

Nykyinen kanava on noin 43 km pitkä ja sijaitsee puoleksi Suomen ja Venäjän alueella.

Korkeusero merenpintaan on 76 m ja se on porrastettu kahdeksalla sululla. Sulun pituus on 85 m ja leveys 13,2 m, putouskorkeus vaihtelee 5,5 – 12,7 m välillä.

Lisätietoja Saimaan kanavasta tästä.  

Lappeenranta

Lappeenranta

Hyväntuulinen ja kansainvälinen yliopistokaupunki näyttää parhaat puolensa Saimaalta, M/S Carelian Viipurin risteilyillä. 

Nähtävää Viipurissa

Nähtävää Viipurissa

Viipuri on lähellä ja mitä mainioin kaupunkilomakohde. Viipuri on täynnä mielenkiintoista nähtävää, edullista shoppailtavaa, herkullista ruokaa ja suomalaista historiaa. Viipurin kaupunki perustettiin vuonna 1293 ja nimi Viborg tarkoitti alkujaan ”pyhää linnaa”.

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio